sunnuntai 16. elokuuta 2009

The Brothers Bloom arvostelut

The Brothers Bloom

Ohjaus: Rian Johnson
Pääosissa: Adrien Brody, Rachel Weisz, Mark Ruffalo, Rinko Kikuchi, Robbie Coltrane ja Maximilian Schell
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia/trilleri/draama
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 113 min
Arvosana: :)

Veljekset Stephen (Ruffalo) ja Bloom (Brody) ovat vasta pikku poikia kun he tekevät ensimmäisen huijauksensa. Nyttemmin heidät tunnetaan The Brothers Bloomina jotka yhdessä vähäpuheisen apurinsa Bang Bangin (Kikuchi) kanssa huijaavat miljonäärejä ja puhdistavat niiden rahat. Mutta Bloom ei ole enää innostunut huijarielämästä, vaan haluaa siirtyä elämään normaalia elämää. -Stephen saa hänet suostuteltua vielä yhteen, viimeiseen isoon huijaukseen. -Viimeisessä huijausoperaatiossa Bloomin on tutustuttava rikkaaseen ja hyvin yksinäiseen naiseen, Penelope Stampiin (Weisz) ja saatava hänet mukaan huijaukseen...

Fiksumpaa lopetusta en nyt saanut kirjoitettua, mutta eikos tuossa muutenkin ole jo ihan tarpeeksi tekstiä..? -Eli eiköhän siirrytä niihin arvosteluihin...?

Tosiaan, monimutkainen tarina -hyvä kun sain siitä edes jotain irti.., mutta ihan nerokas huijarikomedia. -Näyttelijäsuoritukset olivat erinomaisia -etenkin Rinko Kikuchi (kuvassa) oli hyvä vähäpuheisena pommieksperttinä. -Hyvästä tarinasta ja hauskoista näyttelijäsuorituksista huolimatta leffassa riitti myös tylsiä hetkiä, jotka tiputtavat pisteitä parhaimmasta ja toiseksi parhaasta -hyvään, eli (:)) hymiöön. -Eli ihan näkemisen arvoinen kuitenkin oli. -DVD:llekin harkittavissa -ainakin tarjousleffana.

Leffaan tänään: -The Brothers Bloom

Leffaan voisi tästä harkita mennä ja Finnkinon laajasta tarjonnasta valitsin tollasen leffan kuin -The Brothers Bloom, josta perjantai, heinäkuu 31, 2009 ensi-iltaesittelyissä tuli sanottua: -"Tässä toinen leffa joka mielyttäisi ihan teattereissa asti käydä katsomassa." -ja eiköhän sit kans mennä..? -Ei muuta.




Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...