maanantai 5. tammikuuta 2009

Salatut elämät 10-v

Kymmenen vuotta, tuhat tarinaa. Seppo ja Ismo avaavat auvoiset arkistonsa ja päivittävät muistia kymmenen vuoden ajalta. Tuotanto: FremantleMedia Finland.
...
Voi elämä mitä sieltä tulee -tai taisi juuri päättyä, mutta kuiteski. Sepon ja Ismon juontama Salkkarit 10-vuotisjuhlallisuus. Muisteltiin vanhoja ja näytettiin parhaimmat palat -huh-huh. -PAkKO tää nyt on mainittava.

DVD uutuudet: El Mariachi, Desperado ja Once Upon a Time in Mexico

El Mariachi
Desperado
Once Upon a Time in Mexico

Sentään jotain hyvääkin tuli poimittua Kodin 1 Anttilasta, nimittäin El Mariachi trilogiaboxi, joista entuudestaan VHS leffoina löytyy kokoelmistani Desperado ja Once Upon a Time in Mexico. -El Mariachin olen joskus nähnyt telkkarista ja ihan kelpo taisi olla -siitä on kyllä aikaa. -Desperadon ja OUaTiM (ei jaksa kirjoittaa uudestaan koko ajan) taasen olen nähnyt useampaan otteeseen ja niistä menen kyllä ihan takuuseen että LOiSTo kamaa molemmat leffat. -Toimintahyllyssä ei ollut tilaa joten jouduin pistämään leffat westernhyllyyn, minne kyllä periaatteessa kyllä kelpaavatkin.

DVD uutuus: Anaconda 3: -The Offspring

Anaconda 3: The Offspring

Kodin Anttilasta tuli poimittua mukaan kolmas jatko-osa Anaconda elokuville, pääosassa Baywatchtähti David Hasselhoff. -PAkKOhan se nyt oli kokoelmiin saatava kun kerran mainio ykkösosa ja hupaisa kakkososakin löytyy kokoelmista. Muistan, kotipippaloissa olemme MatoApina tiimin kanssa kattoneet nauraen Anaconda kakkosta -lupaan että tätä kolmosta katsellessa tulemme viälä enemmän nauramaan. Olen nimittäin jo vähän aikaa katsonut leffaa ja on kyllä niin läppä, että läpemmäksi ei voi enää mennä. Kakkonen on viälä hyvä tähän verrattuna.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...