keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

X-Men Origins: Wolverine arvostelut

X-Men Origins: Wolverine

Ohjaus: Gavin Hood
Pääosissa: Hugh Jackman, Liev Schreider, Danny Huston, Will i Am, Lynn Collins, Kevin Durand, Dominic Monaghan, Taylor Kitsch, Daniel Henney ja Ryan Reynolds
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/Australia/Canada
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 107 min
Arvosana: =)

Juoneen on nyt hieman hankala päästä käsiksi ilman että käyttäisi spoilereita, joten taidan skipata ja siirtyä suoraan arvosteluihin. -Sen voin sanoa, että leffa kuvaa miten Loganista (Jackman) tuli Wolverine. Sitten niihin arvosteluihin.

Toisin kuin Daredevilin Elektran oma leffa, tämä sentään oli hyvä ja viihdyttävä. Elektra oli paikoin ihan viihdyttävä, mutta kuitenkin huono. Wolverinen oma leffa on kuitenkin molempia, ja kiitos kuuluu upeille tehosteille ja hauskalle läpälle, mitä heiteltiin sopivin välein. -Hugh Jackman (pieni kuva) eläytyi Wolverinen rooliin samalla innolla kuin X-Men trilogiassa lausahtaen hauskoja vitsejä paikoin. -Paikoin oli tosin hieman tylsähkö -siksi vain (=)) hymiö, mutta loppua kohden parani melkein (:D) hymiön arvoiseksi. -Mutta vain melkein.


Ehdottomasti ansaitsee paikkansa DVD kokoelmassa X-Men trilogian rinnalla -ehkä jopa heti uutuutena voisi harkita. -No ainakin sitten jos on kahden levyn julkaisu. -Yhden levyn julkaisua voi ehkä odottaa tarjousleffaksi, mutta kahden levyn TOD heti uutuutena.
...
EDIT. Jos vain olisin saanut juonesta jotain irti, niin sit olis sellaiset tekstinivaskat -ehkä pisimmät leffa-arvostelut blogini historiassa. -Mutta kyllä nytkin ihan kiitettävästi tuli tekstiä.

MAD #500

Edellinen numero tuli ostettua -kiitos Watchmen parodian. -Tämä uusikin numero vaikuttaa ihan kiinnostavalta. -Toivottavasti kannen teksti -"our greatest issue ever!" pitää paikkaansa. Ainakin näkyy olevan tänään leffassa näkemäni Wolverine leffasta jotain pilaa. -Leffaparodiat ovat kyllä Mad-lehden parhaimmistoa -sitten tulee Sergio Aragones hauskoilla -A Mad Look at... sarjiksillaan.

-Vai että juhlanumero luvassa tälläkertaa. Siinä on sitten toinen syy miksi ostaa tämä uusin numero.

Leffaan tänään: X-Men Origins: -Wolverine

Ja tässä se illan meno -X-Men Origins -Wolverine. Tota menen sitten tänään MatoApinan Matskun kaa katsomaan. -Tontsa ei taaskaan innostunut mukaan, mutta eiköhän saada suositeltua. Arvostelut tulee sitten huomisen puolella leffan mennessä hemmetin myöhään alkamisaikansa takia.

C.S.I.: New York

Lieventävät asianhaarat. CSI tutkii kahta New Yorkin paraatipaikoilla tapahtunutta murhaa. Madison Square-puistossa tapahtunutta miehen puukotusta ja Metropolitan-museon portaille ammutun naisen tapausta.
...

Taas vaihteeksi tollanen "ei kuvaa"-kuva -laiskotuttaa etsiä googlesta kuvaa oheen. -Mutta on tolla joku symboolinen merkityskin. Ei kuvaa -ei illan jaksoa tänään. Tänään on illaksi muita suunnitelmia jonka takia ohjelma jää nyt väliin. Siitä menosta sitten oma erillinen blogauksensa. -Mitä ilan jaksoon -ainakin kuulostaa jännältä -melkein harmittää kun jää väliin.., mutta sen verran hyvästä syystä, että väliin voi jättää.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...