torstai 26. heinäkuuta 2007

Planet Terror arvostelut

Planet Terror

Ohjaus: Robert Rodriguez
Pääosissa: Rose McGowan, Freddy Rodriguez, Michael Biehn, Josh Brolin, Naveen Andrews, Marley Shelton ja Bruce Willis
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Toiminta
Ikäsuositus: K-18
Kesto: 191 min


Juontahan on turha taas mennä sepittämään, sillä sitähän ei leffassa ole. Pelkkää aivotonta räiskintää koko leffa. -No mutta itse arvosteluihin.

No TOD oli mielestäni viihdyttävämpi kuin edeltäjänsä -Death Proof. Veri ja aivon palaset vain roiskuivat kun porukka vaan ammuskeli jonkun ihmeen kaasuyhdisteen johdosta zombeiksi muuttuneita ihmisiä. Ja puolestaan suolenpätkiä ja verta roiskui kun zombiet raateli ihmisiä. -Eli splatteriksi voisi tarkemmin kutsua leffaa. Verta ei säästelty. -Leffan alussa oli muuten yksi sellanen feikkitraileri, joka unohtui eilen mainita. Segment "Manchete", missä mm. esiintyi Rodriguezin luottonäyttelijät Danny Trejo ja Cheech Marin. Muut segmentit taitaa sit tulla DVD extroissa, kuten Matskukin veikkaili. -Mutta suosittelen kyllä katsottavaksi ihan teattereissa asti nähtävänä. Siis ihan toiminnan puolesta kannattaa, sen verran upeaa mättöä. -Niin, ja tietysti naiskauneutta riitti, joista kyllä ykkösenä mainittakoon Rose McGowan. -Kyllä nyt täydet pamahtaa.
...

:):):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...