lauantai 17. huhtikuuta 2010

Kick-Ass arvostelut

Kick-Ass

Ohjaus: Matthew Waughn
Pääosissa: Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Chloe Grace Martez, Mark Strong ja Nicolas Cage
Tuotantovuosi: 2010
Tuotantomaa: USA/UK
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 117 min
Arvosana: =)

Dave Lizewski (Johnson) on onneton nörtti joka on tyttöjen silmissä näkymätön ja joka lueskelee vain supersankari sarjakuvia kahden yhtä nörtin kaverinsa kanssa. -Häntä askarruttaa kysymys -miksi kukaan oikeasti ei pukeudu naamioon ja taistele rikollisuutta vastaan. -Ja niinpä hän päättää itse ryhtyä sellaiseksi. Hän tilaa netistä märkäpuvun josta hän teettää itselleen supersankariasunsa. -Hänen nimensä on -Kick-Ass. -Toisaalla eräät toiset supersankareiksi pukeutuneet -Hit-Girl (Martez) ja Big Daddy (Cage) tappavat pahan rikollispomon Frank D'Amicon (Stron) miehiä. -Valitettavasti Frank on kuitenkin tietoinen vain yhdestä naamiotappajasta -ja kun Kick-Ass tulee hänen tietoisuuteen aloittaa hän taistelun häntä vastaan. -Taistelu voi alkaa.


Välillä vähän pitkästyttävä, mutta upeat toimintakohtaukset antavat kyllä paljon anteeksi. Ei kuitenkaan niin paljoa että antaisin (:D) -hymiön, joten tippuu siihen (=)) -hymiöön. Toimintakohtaukset kyllä tosiaan oli upeita sillä yleisössä jotkut oikein hurrasivat upeille tempuille. Se on iso plussa. -Mikäli tykkää kunnon väkivallasta niin tässä sitä riitti. -Kyllä ehdottomasti ansaitsee paikkansa DVD kokoelmassa.

Liisa ihmemaassa arvostelut

Liisa ihmemaassa

Ohjaus: Tim Burton
Pääosissa: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Grispin Glover, Stephen Fry, Michael Sheen, Alan Rickman, Matt Lucas, Marton Csocas, Christopher Lee ja Timothy Spall
Tuotantovuosi: 2010
Tuotantomaa: USA
Genre: Fantasia
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 108 min
Arvosana: =)

19-vuotias Liisa (Wasikowska) on pienestä asti nähnyt painajaista missä hän tippuu syvään koloon maassa ja joutuu ihmeelliseen saatumaahan jossa hallitsee paha punainen kuningatar (Carter) -ja hyvä valkoinen kuningatar (Hathaway). -Jossa hullu hatuntekijä (Depp) siemailee teeta kajahtaneen rusakon kanssa. -Liisan on tarkoitus mennä naimisiin, mutta tärkeänä päivänä hän alkaa nähdä pusikoissa vilahduksia unesta tutusta kaniinista hopeakellon kanssa ja lähtee seuraamaan tätä. -Kaniini johdattaa Liisan puun luokse jonka juurella on syvä aukko. -Liisa kurkkaa aukkoon ja horjahtaa sisään. Hän löytää itsensä tutun oloisesta paikasta. -Ehkä hän ei sittenkään ole uneksinut paikasta.

Tehosteiden suurena ystävänä tämä oli juuri oikeanlainen leffa minulle. -Tässä niitä piisasi. Upeasti toteutetut tehosteet on vain kerrassaan kaunista katseltavaa. -Toki viihdyttävyys ei ole ainoastaan hienojen tehosteiden varassa vaan myös mainioiden näyttelijäsuoritusten -kuten esim. Tim Burtonin vakiotähtiin lukeutuvan Johnny Deppin suoritus hulluna hatuntekijänä -kerrassaan hulvaton. -Vaikka tarina pääosin eteni viihdyttävästi -kyllä niitä tylsiä hetkiä valitettavasti mahtui väliin jotka hieman tiputtavat pisteitä. Täten annan (=)) -hymiön eli suositeltavissa kuitenkin vielä on -ja ehdottomasti harkittavissa DVD kokoelmiin.

Arvostelut rästissä

Tänään tulee tosiaan tupla-arvostelut sillä minulta jäi Liisa ihmemaassa kokonaan arvostelematta pienen kusahtelun takia koneessani -joka on nyt onneksi hoidettu. -Eli illalla siis ahkeroimista arvosteluiden parissa.

Leffaan tänään: Kick-Ass

Hullut Päivät sarjalipuista voisi käyttää yhden tänään ja mennä katsomaan tuo eilen ensi-iltaan tullut toimintarymistely -Kick-Ass. -Eli arvosteluita taas luvassa. Ja nyt oikein tuplana sillä... -No..., se vaatii oman blogauksensa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...