sunnuntai 22. marraskuuta 2009

MISSING: Olympus FE-20 digikamera


Tiedä tepsiikö tämä..., mutta kokeilempa silti. -Elikkä -ylemmän kuvan merkkinen kamera on kadoksissa kamerakoteloineen. -Kotelo on vetskarilla avattava tasku -väriltään punainen ja musta --vyöhön kiinnitettävä laukku. -Laukku kiinnityy ylös nousevalla läpällä jossa on nappi ja tarrakiinnitys. -Mikäli jollain on tietoa kuvailemastani kamerasta ja sen laukusta -olkaa hyvät ja ottakaa yhteys minuun.


Olen tämän näköinen kaveri ja minut löytää Facebookista..., josta voi ottaa yhteyttä mikäli on tietoa kamerastani.

Jaakko Tammisto on nimeni -ja sillä sitten etsimään ja ottamaan yhteyttä mikäli on tietoa kamerasta. -Ja vain jos on kameran suhteen tietoa -en ota vastaan turhia viestejä ja kaveripyyntöjä. -Toki voin sitten ottaa myös kaveripyynnön vastaan -tai pyydän vaikka itse kaveriksi -mikäli siitä kamerasta ottaa yhteyttä.
...

EDIT. Niin -ja sitten voi toki myös ilmoittaa kamerasta kommentoimalla tähän blogaukseen. -Että tulikin tyhmä olo -kun nyt vasta tuli mieleen..., että niin se hoituu kätevimmin. No mutta -Facebook on vain toinen vaihtoehto.

Orphan arvostelut

Orphan

Ohjaus: Jaume Collet-Serra
Pääosissa: Vera Farmiga, Peter Sarsgaard, Isabelle Fuhrman, CCH Pounder, Jimmy Bennett, Aryana Engineer ja Karel Roden
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/Canada/Germany/France
Genre: Kauhu
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 123 min
Arvosana: :)

Nuori pariskunta..., Kate (Vermiga) ja John (Sarsgaard) menettävät synnytyksessä kolmannen lapsensa. He päättävät kokeilla adoptoimista ja suuntaavat paikalliseen orpokotiin sisar Abigailin (Pounder) puheille. Orpokodissa John tutustuu suloiseen pikkutyttöön nimeltä Esther (Fuhrman)..., joka tekee mieheen heti hyvän vaikutuksen taitavilla maalarin taidoillaan. Myös Kate ihastuu tytöstä -ja niin he päättävät adoptoida pienen Estherin. -Hetken elo on normaalia uuden tulokkaan kanssa -perheen nuorin..., kuurona syntynyt Max tyttö (Engineer) ystävystyy heti Estherin kanssa. Isoveli Danny (Bennett) ei ole yhtä ilahtunut uudesta siskostaan. -Mutta pian Estherin käytös alkaa muuttua ja suloisesta pikkutytöstä tuleekin samassa perheen pahin painajainen.

Huisin jännä tarina -ja sitäkin jännempi loppuratkaisu. -Ja pientä sekopäistä orpolasta näyttelevä Isabelle Fuhrman on kyllä hyytävän pelottava. -Mutta harmi kun sattui paikoin olemaan hieman pitkästyttäväkin -haukotuksia tuli parissa kohtaa. -Täten pisteitä joutuu vähän ripottelemaan pois ja pitää antaman (:)) -hymiö..., joka nyt kuitenkin on vielä hyvä. -Jos leffan pystyy katsomaan haukottelematta -ja se on tarinaltaan ja muulta tarjonnaltaan hyvä..., niin sitten pamahtaa se paras hymiö..., eli (:D)..., mutta jos vähänkin haukotuttaa ja silmät painuu paikoin umpeen..., niin heti tippuu pisteitä. -Paitsi sitten jos leffan loppuhuipennus on kunnon rymistelyä -niin sitten voi ehkä antaa paikoittaisen väsähtelyn anteeksi. -En nyt muista minkä leffan kohdalla olen toiminut näin..., että antanut väsähdykset anteeksi upean rymistelyn johdosta. -Mutta se ei olekkaan tämän leffan arvosteluissa olennaista. -Mitä tähän leffaan -niin tähän loppuun voi vielä todeta..., että kyllä kelpaa DVD kokoelmaan..., mutta ei nyt kuitenkaan ihan uutuutena. -Jaksan kuitenkin odottaa tarjousleffaksi.

Eilistä säätöä...

Eilen tuli tosiaan säädettyä vaikka mitä -eka kävin leffassa..., jonka arvostelut sitten tänään heti seuraavaksi -ja sitten tuli käytyä Tontsan kaa ravintola Royal Onnelassa..., josta sitten myös juttua -tosin MatoApinan blogissa päivän ällöttävän tapahtuman muodossa. --Tässä vaiheessa -tätä lukiessa vielä saattaa ihmetyttää -mikä siinä on ällöttävää..., minä ja Tontsa baarissa. -Mutta sille tulee tosiaan kattava selvitys tosiaan sielä MatoApinan blogissa. -Mutta nyt sitten vihdoinkin niiden arvosteluiden pariin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...