sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Meet the Spartans arvostelut

Meet the Spartans

Ohjaus: Jason Friedberg ja Aaron Seltzer
Pääosissa: Sean Maguire, Carmen Electra, Ken Divitian ja Kevin Sorbo
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 84 min
Arvosana: :)


Meet the Spartans ei juonisepityksiä pahemmin tarvitse. -Se on pääosin parodiaa elokuvasta 300 -kaikki sen nähneet tietävät mikä sen stoori on. -Sitten siinä tehdään ohessa parodiaa, mm. elokuvista Transformers, Spider-Man 3, Ghost Rider ja monesta muusta kassamenestysleffasta. Tämä sentään oli paikoin jopa ihan hauska toisin kuin esim. Epic Movie, jossa oli korkeintaan yksi hauska vitsi. -Tässä sentään oli useampikin hauska vitsi joiden aikana sai jopa ihan kunnolla nauraa. Sitten taas sellaisia vitsiepisodeja, jotka oli liian pitkiä pilasi kyllä vähän leffaa. -Esimerkkinä mainittakoon kohtaus jossa päähenkilö Leonidas (Maguire) potkasee Britneyn kuiluun -siinä ennen Britneytä tulee ainakin viisi muuta, jotka saavat lentää kuiluun, mm. American Idols tuomaristo ja Tom Cruise. Toisena mainittakoon trailerissa nähty tanssipätkä, missä Spartalaiset haastavat Persialaiset -on myös hieman ylipitkä. -Muutoin leffa oli parempi mitä odotti ja täten annan arvosanaksi (:)) hymiön. -Tyttöystävä piti siitä niin paljon, että oli halukas ostamaan sen DVD:lle heti kun tulee. -No tämä kyllä oli sen veroinen, että kelpaa vielä kokoelmiin. -Toisin kuin karsea Epic Movie. Kauhea pettymys.

Tyttö sinä olet tähti

Tyttö sinä olet tähti

Tyttöystävä pohti tätä -ostaakko, vai eikö ostaa -siis maksaa ite omalla rahalla, niin tarjouduin kilttinä poikaystävänä ostamaan leffan hänelle ja täten jouduin jättämään Fight Clubin pois laskuista. -Kyllä sen vielä joku päivä hankin. Ensi kuun puolella vasta tosin. -Tätä en kyllä yksin alkaisi katsomaan -hädintuskin kiinnostaa katsoa se yhdessä tyttöystävän kaa. -Kait on PAkKO kerran uhrautua, kuten tein Menolippu Mombasaankin kohdalla.

The Departed

The Departed

"Must buy" kartasta osui mukaan myös toinen DiCaprio filkka, nimittäin TOD LOiSTavan mainio Martin Scorcesen -The Departed. -Upea lisä mafialeffojen upeaan kokoelmaan. -Olin vähällä ostaa myös Fight Clubin "must buy" kartasta, mutta..., -no, sille tarkempi selitys seuraavaksi esiteltävässä leffassa.

Blood Diamond -Veritimantti

Blood Diamond -Veritimantti

Eilen tuli käytyä Itiksessä ihan vain ruokaostoksilla, mutta piti nyt kuitenkin eksyä Stockmannin Hulluille Päiville. -Löin nähkääs jätskiannoksesta tyttöystävän kaa vetoa, että törmättäisiin MatoApinan muihin tiimiläisiin, mutta se koitui häviökseni. -No sieltä Stockalta tuli sitten poimittua mukaan tuo DiCaprion tähdittämä Blood Diamond, kuten olin jo merkinnyt siihen "must buy" kartaani, että se pitää..., -no, must buy. Sen voisikin tänään katsoa.

The Dukes of Hazzard: The Beginning

The Dukes of Hazzard: -The Beginning

Vihdoin tuli tämäkin hankittua, vaikka tuskin lyö vertoja ykkösleffalle. -Mutta sen seuraksi piti tämä nyt hankkia ja kun kerran halvalla löytyi, niin mikäs ostaessa. -Lisäksi piti saada jotain itselleni, kun tyttöystävälle tuli molemmat Karvis-leffat. -Ykkösestä ainoana hahmona on säilynyt mukana Willie Nelsonin näyttelemä Jesse-setä.

Karvinen 1 -ja 2

Garfield -The Movie ja Garfield 2: -A Tial of Two Kitties

Tyttöystävä kun sattui pitämään Karvinen ykkösleffasta, joka löytyy VHS kokoelmista, niin päätettiin sitten yhdessä Anttilassa ollessamme ostaa molemmat Karvis-leffat -halvalla kun löytyivät. Eilen tuli katsottua tuo kakkos leffa -tyttöystävän toiveesta suomeksi dubattuna -ja pitää sanoa, että oli muuten yllättävän hyvä -parempi kuin ykkönen, vaikka kärsinkin koko leffan ajan karseasta suomenkielisestä dubbauksesta. -Takuulla olisi ollut hauskempi alkuperäisenä. Seuraavaslla kerralla katommekin sen alkupeträisenä, kun se aika tulee.

Aloittakaamme päivä DVD uutuuksien esittelyllä

Joo-o. -Nyt on taas kerääntynyt muutama lisää eilisestä ja edellispäiväisestä. -Aloittakaamme esittely edellispäivän ostoksista.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...