tiistai 28. elokuuta 2007

2x (C.S.I)

Veristä leikkiä, osa 1/2. Baarissa tavanneista pariskunnista toinen murhataan ja toista on syytä epäillä murhasta. - 4. tuotantokauden uusintakierros alkaa.
...
Mikäs juttu tämä on? CSI tuleekin jo tänään -pitäisi tulla vasta huomen -ja molemmat osat tulee putkeen. Viimeksihän tuli keskiviikkona ja kahtena eri. -No mikäs siinä, että tänään putkeen. Kelpaa sitä suosikkiohjelmaa katsoa milloin vain. -Mitäs toisessa?
...

Veristä leikkiä, osa 2/2. Sarjamurhaksi paisuneessa tragediassa kaikki pääepäillyt on murhattu, mutta syyllinen on yhä tavoittamatta.
...

Molemmat jaksot kuulostavat eri jänniltä.

EDIT. Huomenna tulee sittenkin nähtävästi CSI normaaliin aikaan, eli sen ku blogaatte puolestani ja mä sit siirrän sen to. omaan blogiini. -Olisi tosi kiva, jos jaksaisitte :).

Carrey trilleri Number 23 pitäis khyl joskus...

Nyt on tullut myyntiin toi Jim Carreyn tähdittämä tiukka trilleri The Number 23. Kuten edellisessä blogauksessa sanoinkin jo, että leffojen keräily -yhteisöni uusi jäsen mainitsi leffasta tullessaan uutena ja siitä sain päähän -tai olin kyllä muutenkin harkitsemassa leffaa, mutta kaveri kun sanoi viimeksi ostaneensa kyseisen leffan, niin totesin, että minunkin kuuluisi hankkia se jossain vaiheessa. -Eli Number 23 on varmaan se seuraava hankinta. Vai pitäisikö se säilyttää Godzilla boxin jälkeen? -Eka halvempi. -Joo, tehdään niin.

Leffojen keräily IRC-yhteisöni keräsi kuudennen jäsenen


No mitäs kuvaan lisäilemään, kun se jo kertoo kaiken? -Kuudes jäsen jo tosiaan leffojen keräily yhteisössäni, mikä on uskomatonta, sillä luodessani sitä yhteisöä epäilin, ettei se vetäisi yhtään lössiä, mutta väärässä olin. -Heti muuten pamautti kaveri tullessaan seuraavan -tai ainakin yhden tulevan DVD ostokseni. -No, erillinen blogaus.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...