tiistai 27. maaliskuuta 2012

DVD uuttuus: Purppuravirrat

Purppuravirrat

Tässä se sitten on: -illan leffa. -Yksin jos kattoisin tänään jonkun leffan -en kyllä PAKOsti aloittaisi tästä leffasta. -Ja kattoisi leffaa alkuperäiskielellä -eli ranskaksi -kuten tänään sitten kahdestaan katsottuna joudun uhrautumaan. -Miksi en mielellään alkuperäiskielellä -siihen liittyy eräs seikka mitä en nyt jaksa lähteä käsittelemään. -Mitä tähän leffaan vielä -niin sehän löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista -joten viime näkemisestä onkin aikaa.

DVD uutuus: Julmia aikeita

Julmia aikeita

Itse asiassa tämä leffa päihittäisi Steve Martin leffan -sekä nopeat ja kuolleet illan leffana -yksin katottuna..., mutta tämä viimeiseksi esiteltävä taitaa mennä kuitenkin ohi. -Mitä tähän leffaan -se on minulle ainakin vielä ennennäkemätön.

DVD uutuus: Nopeat ja kuolleet

Nopeat ja kuolleet

Tää olisi päihittänyt Steve Martin komedian illan leffana yksin katottuna..., mutta kerran katotaan kahestaan mättöleffana joku -niin tällä tuskin on paljoa mahiksia. -Muuten kyllä hyvä löytö -nähnyt pätkiä TV:stä joskus -joten melkein voisi lukeutua jopa ennennäkemättömiin -sillä pätkiä ei nyt lasketa. -Pitää nähdä koko elokuva tunteella.

DVD uutuus: Sumuisten vuorten gorillat

Sumuisten vuorten gorillat

Tää on hyvä..., mutta liian totinen illan mättöleffaksi -joten taidanpa säästää ton vaikka viikonlopulle. -Ton näkemisestä on kyllä aikaa -en edes muista milloin viimeksi..., mutta sen verran jaksan kuitenkin odottaa että viikonloppuna sitten vasta.

DVD uutuus: Tohtorin aivovaimo

Tohtorin aivovaimo

Tässä olisi kyllä niin vahva ehdokas illan leffaksi; -ennennäkemätön Steve Martin komedia. -Yksin katottuna tämä olisikin varma valinta..., mutta kelasin että vois kattoa Tontsan kaa kahestaan joku mättöleffa -niin tämä tuskin kelpaa alkuunkaan.

DVD uutuus: Ace Ventura Jr.

Ace Ventura Jr.

Anttilasta lähti tämä kolmas lemmikkidekkari seikkailu -Ace  Ventura Jr..  Salee ihan paska -raiskaa Jim Carreyn alkuperäiset LOiSTavuudet..., mutta oli nyt halvan hintansa (3.00€) puolesta hankittava kokoelmiin. -Ei nyt ehkä ihan illan leffa ainesta -vaikka onkin näkemätön.

VÄLIVIIVA

Seuraavaksi sitten esittelyyn ne tämän päiväiset leffaostokset..., mutta katkaistaanpa esittelyputki tälläsellä väliviivalla eka.

DVD uutuus: 15 minuuttia

15 minuuttia

Viimeinen eilisiin kuuluva Anttila löytö on tämä VHS-kokoelmistakin löytyvä jännityselokuva. -Aikaa taas olis viime näkemisestä..., mutta nyt lähti tänään sellainen potti -että sieltä saattaa pikemminkin löytyä se illan leffa.

DVD uutuus: Big

Big

Eilisiin Anttilalöytöihin kuuluu myös tämä viimeksi lentokoneessa Californian matkalla näkemäni klassikko komedia. -Sen näkemisestä ei siis ole niiin pitkä aika että olisi valintani illan leffaksi. -Mutta hyvä leffa ansaitsee kyllä paikkansa laajassa kokoelmassani.

DVD uutuus: Identity

Identity

Eilisiin Anttilaostoksiin kuuluu myös tämä mainio trilleri -joka myöskin löytyy jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Eli senkin näkemisestä on jo jonkin verran aikaa. -Vahva ehdokas illan leffaksi..., mutta katotaan eka mitä muita vaihtoehtoja löytyy.

DVD uutuus: The Adventures of Pluto Nash

The Adventures of  Pluto Nash

Anttilasta lähti eilen mukaan tämä ihan hupaisa -mutta ei parhaimpia Eddie Murphy komedioita -Pluto Nash. -Elokuva löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista -eli viime näkemisestä onkin aikaa. -Saa nyt nähdä onko kuitenkaan illan leffaksi. -Aika paljon muitakin hyviä leffoja tuli hankittua.

Ostosten esikatselu

 Eilen ku oli meitin synttärit niin tulipa hyödynnettyä synttärilahjarahoja Anttilassa pienoiseen pinoon.
Eilen olisin toki ostanut enemmänkin..., mutta rahaa meni silloin muihinkin menoihin -joten piti sitten tänään tehdä uusi käynti Anttilassa -ja mukaan lähti tälläkertaa hieman enemmän. -Ja luonnollisesti tietenkin esittelen ostokset erikseen omissa blogauksissaan. -Ei muuta kuin esittelemään sitten.

Eilinen -ja tämän iltainen C.S.I.: Miami

 Mitäs eilisessä CSI Miamissa oikein tapahtui...?
...
Tilinteon hetki. Mala Noche -rikollisjengi tappaa tuoreen piirisyyttäjän, joka on haalinut kunniaa viimeaikaisista pidätyksistä. Avaintodistajan oikeusavustajan murha johtaa Horation tiimin vanhan vihollisen jäljille. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.
...
Entäpä sitten tämän iltainen CSI Miami -mitäs siinä mahtaa olla tänään luvassa...?
...

 
Verenpunainen päivä. Mafia käynnistää jälleen verilöylyn Ivanin johdolla. Calleigh yrittää estää Ericiä sotkeutumasta isänsä bisneksiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...