tiistai 9. tammikuuta 2007

Nyt vaan sit nukkumaan -Good night sleep tihgt

Nyt jäi Pako katsomatta ihan eri syistä. Antenni p3rkele taas sökönä ja olohuoneen digiboxista katotaan muita ohjelmia. Ja vois muutenki mennä nyt ajoissa nukkumaan et huomen sit taas jaksaa.

...

Toivottavasti huomen tää blogi ERROR on saatu fiksattua kuntoon et pääsee sit taas blogaamaan perinteiset otsikot. -Khyl kuulemma pitäis.

...

No mut nyt kuitenki nukkumaan. Hyvää yötä ja MO!

Siis mitä v|ttua :o...:x ??


Onko Snorlax ollut asialla, vai mikä juttu toi on et toi uus blogi valittaa tollasta ku yrittää päästä kirjoittamaan. -Tai no tuskinpa on Snorlaxin tekosia, mutta voisin kuvitella, että h0m0p33lo on asiasta hyvin mielissään ku ei päästä blogailemaan toiseen blogiimme.

...

Mut khyl se tosta korjaantuu. -Toivottavasti :'(.

Rocky kolmannen kerran kehään :D

Pääsenkin aloittamaan nyt katsomisen, niin minullahan on LOiSTavat mahikset katsoa myös tänään se Pako vaikka enhän mä nyt sitä muulloinkaan ole seurannut. Mut vois sitä aina ku ehtii katsoa. -Mut mikään menetys se mulle ei khyl ole, jos kerran tai useamminki missaan.

...

Nyt kuitenki Rocky 3:sta kehään.

Liikkatunnilla kuntosalille

Jee jee. Liikkatunnilla mennään kuntosalille nostamaan puntteja ja silleen. Hallelujah. -Sit pääsee kotiin ja kotona katon ku Rocky nostelee puntteja Rocky kolmosessa -The Eye of the Tiger.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...