perjantai 7. joulukuuta 2007

Stardust arvostelut


Stardust

Ohjaus: Matthew Vaughn
Pääosissa: Claire Danes, Charlie Cox, Michelle Pfeiffer, Peter O' Toole, Sienna Miller, Rubert Everett ja Robert De Niro
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaat: UK/USA
Genre: Fantasiaseikkailu
Ikäsuositus: K-11
Kesto: USA:127 min / UK:130 min


Nuori kauppapoika Tristan Thorn (Cox) lupaa ihastukselleen Victorialle (Miller) noutaa kielletyn muurin taakse tippuneen tähden synttärilahjaksi. Tristanin löydettyä tähden, hän huomaa, että tähti onkin tyttö nimeltään Yvaine (Danes). Yvainella on kaulassa edesmenneen kuninkaan (O' Toole) timanttikaulakoru jota tavoittelee kuninkaan pojat saadakseen kuninkuuden. -Yvainen perässä taasen on juonitteleva noita Lamia (Pfeiffer), joka haluaa leikata Yvainen sydämmen yhdessä siskojensa kanssa -tavoitteena ikuinen nuoruus. Seikkailu voi alkaa.

Hyvät näyttelijät ja hienohkot -ei mitkään megahienot -tehosteet eivät valitettavasti pelasta tätä leffaa, vaan valitettavasti joudun toteamaan, että pettymys oli ja pahimman laatuinen. Muutama hauska läppä ja hieno tehoste oli tungettu väliin, mutta ne eivät riittäneet viihdyttämään lähes kahta tuntia. Ainoa erityis hauska kohta leffassa oli, kun Robert De Niron näyttelemä merirosvokapteeni transuili hytissään pukeutuneena balleriinaksi. -Ja tehosteista mainittakoon kun Michelle Pfeifferin näyttelemä noita muuttaa miehen naiseksi taikavoimillaan, ja kuvataan kun miehelle kasvaa rinnat. -Siinä olikin sitten hauskimmat pätkät. Muutoin en kyllä suosittele leffaa edes DVD:lle vuokrattavaksi, saati ostettavaksi. -Toisena vaihoehtona olisi ollut Disneyn Rottatuille, mutta valitsimme tämän. Teimmeköhän virheen -en tiedä. Ehkä.
...

:):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Leffa-arvostelut tulossa sit illemmalla

Eilen tuli käytyä leffassa, mutta en kerennyt tehdä silloin arvosteluja, joten tänään sit tulossa. -Illemmalla tosin, sillä nyt ei ole aikaa ruveta väsäämään mitään arvosteluita. -Pitää syödä, käydä suihkussa -ja valmistautua lähtöön kaupunkiin. -Että sellasta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...