lauantai 16. marraskuuta 2013

Pari uutta galleriakuvaa -toinen uusi oletuskuva

 Eilen tuli käytyä kattomassa Escape Plan -josta sitten enemmän tarinan muodossa huomenna MatoApinan blogissa. -Illasta tuli räpsittyä kuvia -joista valitsin kaksi parhainta uusiksi galleriakuviksi. -Tää ylempi meni uudeksi oletuskuvaksi...
...-ja tää alempi on puolestaan Facebookissa uusi profiilikuvani. -Oli kyllä fantastinen leffa..., mutta säästetään hehkutukset tosiaan sinne huomiselle.

DVD uutuus: Man of Steel

Man of Steel

Posti pääsi taas yllättämään tossa yks päivä kun laatikkoon oli taas ilmestynyt Homeenterin DVD-lähetys. -Tälläkertaa paketista paljastui viimeksi teattereissa näkemäni -Man of Steel -joka on tosin yhden levyn julkaisu -eikä kuvan kahden levyn julkaisu. -Mutta pääasia että leffa on nyt kokoelmissani. -Tässä tietty aika kova valinta illan leffaksi..., mutta taidan eka arpoa tän Laittomien ja Raakalaisten välillä.

DVD uutuus: Band of Brothers // The Pacific boksi

Band of Brothers // The Pacific 

Anttilasta lähti viime lauantaina tämä sotaboksi joka sisältää kaksi amerikkalaista sotadraamaa - Band of Brothers -ja -The Pacific -joista ekana mainitusta olen kattonut jo muutaman jakson. -Ihan hyvä se on tähän asti ollut.

VÄLIVIIVA

Taas väliviivan paikkaa ennen seuraavia esiteltäviä. -Jeps -ei muuta kuin niiden seuraavien esiteltävien kimppuun.

DVD uutuus: Paranormal Activity 4

Paranormal Activity 4

Anttilasta lähti sinä päivänä myös tämä aikaisemmin teattereissa näkemäni -ostopäivänä uudestaan katsomani -Paranormal Activity 4. -Se sulkikin tämän pois illan leffoista. -Nyt kun omistan muuten sitten kaikki Paranormalit -niin ei muuta kuin putkea joku päivä tekemään.

DVD uutuus: Raakalaiset

Raakalaiset

Silloiselta Anttilakäynniltä lähti mukaan myös tämä -myöskin viimeksi teattereissa näkemäni trilleri -Raakalaiset. -Tässäkin olisi kyllä ainesta illan leffaksi. -Pitääkö ruveta arpomaan...?

DVD uutuus: Laittomat

Laittomat

Anttilasta lähti yks päivä mukaan tämä viimeksi teattereissa näkemäni trilleri - Laittomat. -Tää vois olla aika hyvä illan leffaksi tänään. -Vai mitäs muita olisi tarjolla...?

VÄLIVIIVA

Sitten väliin tälläinen väliviiva blogaus ettei kaikkia esiteltäviä samaan syssyyn. -Sitten suraavien pariin.

DVD uutuudet: Night of the Living Dead 3D -ja Night of the Living Dead: Re-Animation

 Night of the Living Dead 3D

Yks päivä poikkesin Videofirma Makuunissa siinä Kaisaniemessä mistä lähti mukaan tämä varsin keskiverroksi osoittautunut kauhupätkä -Night of the Living Dead 3D. -Samalta ostamalta lähti mukaan myös elokuvan jatko-osa...
Night of the Living Dead: Re-Animation

...-joka osoittautui yhtä laadukkaaksi kuin edellämainittu leffa. -Mainiot lisäykset kuitenkin laajaan kauhuleffakokoelmaan. -On sielä huonompiakin leffoja.

Ostosten esikatelu (rästejä)

 Huh -nyt on kertynyt paljon esiteltävää kun ei ole heti ostopäivänä saanut aikaseksi hoitaa esittelyitä. -Ylemmän kuvan ostoksista on jo sen verran aikaa -että kuvan Ginger Beer'it on jo kyllä ajat sitten kaikki juotu.
 Näistäkin on jo aikaa..., mutta esittelyissä sitten selviää mitä olen noista kerinnyt jo katsoa -ja mitä vielä en.
 Tää on viime viikonlopulta ja esittelyissä sitten lisää -olenko kattonut ja kuinka paljon.
Tää on tuorein tulokas..., mutta tästäkin sitten lisää itse esittelyissä. -Alla vielä otsikot...
...
  • DVD uutuudet: Night of the Living Dead 3D -ja Night of the Living Dead: Re-Animation
  • VÄLIVIIVA
  • DVD uutuus: Laittomat
  • DVD uutuus: Raakalaiset
  • DVD uutuus: Paranormal Activity 4
  • VÄLIVIIVA
  • DVD uutuus: Band of Brothers // The Pacific boksi
  • DVD uutuus: Man of Steel

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...