sunnuntai 6. toukokuuta 2007

Uudessa yhteisössäni uusi jäsen <3 -Awesomeh B)!!

Sain uuden jäsenen leffojen keräily-yhteisööni,-L_ate niminen kaveri -Tyyppi ilmoitti juuri katsoneensa Dukes of Hazzardin jonka juuri itsekkin katsoin tänään tässä hetki sitten. -Sepä oli hupaisa sattuma. -Yeah, mutta lisää vaan lössiä yhteisöön. -Myös toiseen yhteisööni -The Incerdible Hulk. -Voisikin mennä kutsumaan herra -L_ate myös sinne yhteisöön. -YEAH!

The Dukes of Hazzard (2005)

The Dukes of Hazzard

Boss Hogg käyttää kaiket päivät Duken suvun ja muun Hazzardin piirikunnan väen petkutusyrityksiin. Nyt hän juonittelee saadakseen kaikkien maat itselleen. Se tarkoittaa sitä, että hän ja Duken suvun koltiaiset Bo ja Luke ottavat yhteen kuin samaan koppiin tungetut kollikissat. Poikien menopeli, lempinimeltään Kenraali Lee, odottaa pellit rypistävää toimintaa tankki täynnä, ja tarjolla on naurunpyrskähdyksiä enemmän kuin koiralla on kirppuja.
...
Noniin, nyt saadaan nähdä onko leffa enää yhtään niin hauska kuin ekalla kerralla. -En kyllä muista leffasta paljoa mitään, joten uskon että hersyvät naurut luvassa.

Spiderman 3 arvostelut

Spider-Man 3

Ohjaus: Sam Raimi
Pääosissa: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Bryce Dallas Howard, Thomas Haden Church, Rosemary Harris, J.K. Simmons, Topher Grace ja James Cromwell
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 140 min


Peter Parker (Maguire) haluaa kosia tyttöystäväänsä MJ:tä (Dunst). -Peterin vanha kaveri Harry (Franco) haluaa kostaa isänsä kuoleman Hämähäkkimiehelle. -Hämis saa kuitenkin muuta ajateltavaa, kun vankilasta paennut roisto Flint Marko (Church), joka on erikoisen onnettomuuden johdosta muuttunut hiekkamieheksi -terrorisoi New Yorkia. -Lisäksi hän kokee hurjan muutoksen kun ulkoavaruudesta meteoorissa sinkoutunut elävä mönjä muuttaa hänet synkän mustaksi antaen samalla uudet voimat hänelle.
...
Jotta en vahingossa spoilaa mitään, jätän juonisepityksen tuohon ja siirryn suoraan itse arvosteluihin.
-Taas ovat tehostemiehet osanneet loihtia upeita efektejä ja ne pelastavat paikoin hieman tylsähkön Spider-Man 3:sen. -Hiekkamies on äällistyttävän hienosti toteutettu. -Tietokoneella saa kyllä ihmeitä aikaseksi. -Toimintakohtaukset ovat vauhdikkaita, mutta välissä olevat lässyttelykohdat saavat melkein torkahtelemaan kesken leffan. -Onneksi sit taas alkaa toiminta. -Ihan nautittava leffakokemus joka tapauksessa oli, että uskaltaa kyllä suositella.

...

:):):):):):):)/:):):):):):):):):):)


Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...