perjantai 16. toukokuuta 2008

The Eye arvostelut

The Eye

Ohjaus: David Moreau ja Xavier Palud
Pääosissa: Jessica Alba, Alessandro Nivola, Parker Posey, Rade Serbedzija ja Rachel Ticotin
Tuotanvuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Kauhu
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 98 min
Arosana: :D


Sydney Wells (Alba) on lapsena sokeutunut nuori lahjakas viulisti. Sydney saa näkönsä takaisin erään leikkauksen ansiosta, jossa hänelle annetaan tuntemattomana pysyvän luovuttajan silmät. -Pian Sydney alkaa kuitenkin nähdä outoja näkyjä jotka liittyvät jonkun toisen elämään. -Jonkun toisen, jonka silmät hänellä on. -Selvittääkseen kuka on silmien luovuttaja, hän joutuu kääntymään tohtori Paul Faulknerin (Nivola) puoleen, joka ei tahdo aluksi uskoa hänen tarinoitaan.

The Eye on Hollywood versio samannimiselle kiinalaiselle kauhuleffalle Gin gwai vuodelta 2002. -Olen kyllä nähnyt leffan, mutta harmi etten muista kauheasti siitä verratakseni näitä kahta. Mutta sen voin sanoa, että tämä Hollywood versio on kyllä hyvin onnistunut ja ansaitsee kyllä täydet pisteet, eli (:D) hymiön. -Sen verran jännä kyllä oli ja tylsiä hetkiä ei ollut lainkaan. -Koko ajan oli jännitys päällä. -Voisikin harkita molempia DVD:lle, sekä alkuperäistä että tätä Hollywood versiota.

DVD uutuus: The Chronicles of Riddick

The Chronicles of Riddick

No nyt on molemmat Riddick-leffat DVD kokoelmissa. Anttilassa tuli käytyä ennen leffaa ja pitkän etsinnän jälkeen vihdoinkin löytyi joku ostettava leffa ja se sattui sitten olemaan tämä Riddickin aikakirja.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...