lauantai 21. heinäkuuta 2007

Myöhäisillaksi taas menoa


Tuttu paikka (mulle), tuttu logo (teille, kaikille lukijoille). -Joo. Ties kuinka monetta kertaa toi logo on nyt ollu esillä blogissamme, mutta joop. Sinnepä taas tuli kutsu. Nyt vois tosin vain mennä hengailemaan sinne. Ei viitti nyt tuhlata kauheasti, tai siis yhtään nyt rahaa juomiin. Sisäänpääsyyn 7€, ei muuta. Aika törkeän kallista pelkkä sisälle pääsy. 7€ sisään, plus sitten vielä narikka 2€ -ei onneksi pakollinen, jos ei mitään pistettävää, mutta yhteensä 9€, että pääsee niinku koko paikkaan edes sisään. Juotaviin ei jää paljoa mitään käteen. Siksi nyt säästänkin, ku on sit se leffa esim. torstaina, mihin pitää säästää.

Liput vois huomanna varata

Joops. Vois huomenna tosiaan varata valmiiksi ne liput torstaiksi tohon Planet Terroriin, että saadaan sit mahdollisimman hyvät paikat, vaikka uskoisin, että saadaan ilmankin varausta ku se on viikolla ja ihmiset on vielä töissä, tai juuri lopettelee töitä sillon. Eli mitään suurta tungosta en odota, mutta varmuudenvuoksi kuitenkin vois varata paikat, että varmasti saadaan hyvät.

Pistetään nyt Seagal putki päätökseen

Kerranku tuli katottua Seagalin Under Sieget 1 -ja 2 collection boxista, niin katotaan sit myös -On Deadly Ground, nii sit on kokoelma katottu läpi. -Toisen kerran. Tässäkin taisi olla ihan kelpo actionia, ainakin lopussa upeat räjähdykset ja ammuskelut, vaikka muuten ei kyllä ollut mikään erityisen kummoinen leffa. -Mitäs tässä enempää sössöttää. Eiku leffaa vaan pyörimään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...