maanantai 17. marraskuuta 2008

Vietnamsotaleffat mitä löytyy...

Aivan meinasi unohtua blogaista tästä. -Niin, mitäs Vietnamleffoja minulla on nyt kokoelmissa. -Listataanpa aakkosjärjestyksessä (ilman linkkejä):
...

-Apocalypse Now
-Born On The Fourth Of July
-Casualties of War
-Full Metal Jacket
-Hamburger Hill
-Platoon

Kuvassa lukee pienellä kaikki mahdolliset Vietnamleffat ja sielä näkyy olevan Rambo: First Blood Part II, mutta se nyt ei kuulu tuohon minun listaani kun se ei nyt silleen ole varsinainen sotaelokuva. -Mutta sekin kyllä löytyy.

DVD uutuus: Carlito's Way: Rise to Power

Carlito's Way: Rise to Power

Mainion ykkös Carliton seuraksi tuli hankittua Carliton nuoruusaikoja katsastava jatko-osa, jota taisin pitää jo HP 06 aikoihin kädessä eikä silloin tullut ostettua. HP 06:lla en suinkaan tarkoittanut vanhaa hotelli -ja ravintola-alan luokkaani (luokkatunnus on siis tämä hp 06), vaan Hullut Päivät 2006. Silloin tosiaan tuli katseltua tätä, mutta ei tullut ostetuksi.

DVD uutuudet: Mission:Impossible Collector's Set

Mission: Impossible
M:I 2

Samalta reissulta lähti mukaan -sanoisinko jopa, jo vihdoinkin -Mission:Impossible keräilijän setti, eli nyt sitten olen kaikkien kolmen missionin onnellinen omistaja. -Eiku putki päälle joku kerta. -Ei ehkä nyt. -Kuitenkaan.

DVD uutuus: Casualties of War

Casualties of War

Stockkalla tuli käytyä ja sieltä lähti mukaan sotaelokuvien lisukkeeksi Brian DePalman ohjaama ja Michael J. Foxin sekä Sean Pennin tähdittämä Vietnamklassikko. -Niitä muuten nyt riittää kokoelmissa. -Mitäs niitä nyt on? -Voisko jopa blogaista siitä erikseen? -No, esitellään eka muut ostokset.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...