perjantai 6. maaliskuuta 2009

DVD uutuus: Sukiyaki Western Django

Sukiyaki Western Django

R-Kioskilla tuli kipaistua ja sieltä tuli poimittua mielenkiintoinen leffa mukaan, nimittäin japanilainen westernleffa, jossa mukana itse Quentin Tarantino pienessä sivuroolissa. -Trailerin olen kerran tainnut nähdä ja aika vauhdikkaalta pätkältä näytti. -Mutta ostopäätös ei sentään ollut sen ansiota, vaan ylipäänsä kiinnosti. -Upea lisä westernkokoelmin.

Salatuissa tänään..!

1705. Oona esittelee Pihlajakatulaisille todellisen kauhuelokuvan.
...

Annas kun arvaan. -Oonan ät porukan filmaama zombieleffa on vaihtunut Karin ja Isabellan paneskelupätkään.
...
EDIT. No niinhän siinä kans kävi -Damn Im good..!!

Hyvä aloitus viikonlopulle: -Lompakko jäi bussiin

Palailin tuossa töistä bussilla kotia päin ja kun nousin bussista huomasin että jotain puuttui taskuistani. Persanan lompakkohan sieltä pääsi puuttumaan. -Siis huomasin sen heti noustuani bussista, muttasytytti hieman liian hitaasti, että olisin juossut bussin kiinni ja noutanut lompakon. Ja huomenna kuuluisi mennä leffaan MatoApina tiimin kanssa, mutta milläs lähden liikenteeseen, kun bussilippu sattui olemaan lompakossa..? -Tai no siihen on kyllä ratkaisu -menen nostamaan rahaa ja ostan kertalipun. Onneksi tosiaan lompakko, missä säilytän kaikki maksukortit, oli jäänyt kotiin. -Mitäs muuta oleellista huomisen leffan kannalta lompakkoni sisälsi -ai niin, sarjalipun. -No, mutta siihenkin on ratkaisu, että ei mitään hätää.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...