torstai 9. maaliskuuta 2023

Blu-Ray uutuus: Judge Dredd

Judge Dredd

Vihdoin ja viimein tämäkin leffa löytyy kokoelmista. Onneksi nyt on se Blu-Ray soitin - tätä ei nimittäin DVD-leffana tulla varmaan näkemään. 
 

DVD uutuus: Muskettisoturi

Muskottisoturi 

Tämäkin oli kiva saada kokoelmiin sillä nyt löytyy kaikki mahdolliset Muskettisoturi leffat - ainakin ne tunnetuimmat. Joku kerta sitten maratonia kehiin.
 

DVD uutuus: Kahdeksanjalkaiset kummajaiset

Kahdeksanjalkaiset kummajaiset

Tämä oli kiva saada kokoelmiin - tämän olen omistanut joskus VHS leffana eli tosi pitkä aika sitten. Tämä voisikin olla illan toinen leffa.
 

DVD uutuus: Spawn

Spawn

Tämän olin ostanut eräältä Facebook kaverilta - maksoin siis ja hänen piti postittaa se..., mutta se ei sitten koskaan saapunut se paketti. Onneksi en maksanut siitä paljoa joten se ei nyt ollut mikään suuri menetys enkä rupee pyytelemään rahoja takas. Mutta nyt tuli löydettyä tämä Sörnäisten Pienestä leffapuodista ja tämä onkin sitten illan leffa.
 

Ostosten esikatselu

Tuli käytyä Sörnäisten Pienessä leffapuodissa missä tuli tehtyä melko hyvät löydöt. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän juoma: Panimo Mestarin Vaihtuva

Tuli poikettua yhdellä Vaasankadulla sijaitsevassa Siima Baarissa ja otin tollasen Panimo Mestarin Vaihtuva Ipan. Otin kuvan hanasta koska...
...-itse juoma tarjoiltiin Lapin Kulta mukista.
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen mistä sain peräti neljä tarraa joista eka on -"International Women's Day (2023)" - tarra.
Toinen tarra on -"New Brew Thursday" -joka on 4. laatuaan. 
Kolmas tarra on -"Bar Explorer" -joka on 29. laatuaan. 
Neljäs tarra on -"Wit, Weiss, and Weizen" -mikä onkin uusi tarrakokoelmassani.

Salatut elämät

Jakso 4370: Ota minut!

Nyt sitten Googletin oheisen kuvan illan jaksosta kun Telsu.fi sivuilla oli vain tarjolla kuvia joistain random hahmoista jotka eivät edes esiinny illan jaksossa. Mutta kuva liittyykin myös jakson nimeen nimittäin Kalle-hahmo heittää Sampo-hahmolle melkoisen ehdotuksen. Ja siihen jakso päättyikin. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...