lauantai 11. huhtikuuta 2009

Inkheart arvostelut

Inkheart

Ohjaus: Iain Softley
Pääosissa: Brendan Fraser, Sienna Guillory, Eliza Bennett, Paul Bettany, Helen Mirren, Jim Broadbent, Jennifer Connelly ja Andy Serkis
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA/Saksa/UK
Genre: Fantasiaseikkailu
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 106 min
Arvosana: :/

Mo Folchartilla (Fraser) on erikoinen kyky. Kun hän lukee ääneen mitä tahansa kirjaa, sen hahmot ilmestyvät kirjasta tosielämään. -Mutta jotain voi myös joutua kirjan sisään ja näin kävi Mo'n vaimolle, Rasalle (Guillory). -Yhdessä tyttärensä Meggien (Bennett) kanssa Mo lähtee etsimään kyseistä kirjaa, jonka sisään Rasa joutui. -Tämä kyseinen kirja on nimeltään Inkheart. -Löydettyään kirjan Mo tapaa aikaisemmin kirjasta ulos lukemansa hahmon nimeltä Dustfinger (Bettany), joka haluaa Mo'n lukevan hänet takaisin kirjaan. -Mutta Mo haluaa ennemmin vaimonsa ulos kirjasta. Mitä hän ei tiedä, että hän on jo ulkona kirjasta -pahamaineisen Capricornin (Serkis) orjana. -Capricorn on asettunut kodiksi todelliseen maailmaan ja punoo ilkeitä juoniaan. -Vain Mo voi estää hänen aikeensa.

"-Toivottavasti ei vaan osoittaudu yhtä pettymykseksi kuin Stardust, joka myöskin kiinnosti tehosteiden takia, mutta osoittautui sitten aika tylsäksi eikä tehosteista ollut pelastamaan moista rainaa".
-Näin totesin elokuvan ensi-iltaesittelyissä ja kyllä, niin tapahtui. Osoittautui aikamoiseksi pettymykseksi tämäkin raina. -Tehosteet oli taas hienoja, mutta eivät pelastaneet leffaa tylsyyden kourilta. -Täten annan vain (:/)-hymiön, eli leffa menettelee. -Sama kohtalo kuin Stardustille sanoin arvosteluissa; -" en kyllä suosittele leffaa edes DVD:lle vuokrattavaksi, saati ostettavaksi." -oli kyllä sen verran tylsä kokemus.

Leffaan tänään: -Inkheart

Eipä tänään oikein muutakaan tekemistä, joten voisi hyödyntää taas HP:lta ostettuja sarjalippuja. -Voisi tuon Inkheartin sitten mennä katsomaan, vaikka elokuvan ensi-iltaesittelyissä taisin todeta, että menen katsomaan tämän vasta kun viimeistä sarjalippua viedään. Nyt on vasta yksi käytetty eilen Fast & Furious leffaan, eli se siitä lupauksesta, että viimeisellä lipulla sitten. No eipä sielä mennyt muita hyviä leffoja hyvään katseluaikaan. -Tämä menee klo 16:00, joka on juuri passeli aika minulle.

Before and After Shaving pics + new gallery pics

Päätin sit ajaa partani. -Halusin vähän siistimmän lookin naamalleni. Hapan murjotusilme ei sovi yhtään.

Much better. -Hieman jäi sänkeä, mutta hymy sentään saatiin naamalle ja se oli tavoitekkin. Eihän sitä happaman näköisenä sovi liikkua kaupungilla.
-Kyllä nyt kelpaa laittaa galleriaanki esille -after parranajokuva tietenkin oletuskuvaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...