lauantai 12. helmikuuta 2011

DVD uutuudet: Wrong Turn 2: Dead End -ja Wrong Turn 3: Left For Dead


Anttilan kaksi leffaa kympillä hyllystä lähti mukaan tämä kannibaalimutantti kauhuleffan jatko-osa. -Voisi katsoa sen nyt piakoin myöhäisillan leffana. -Samasta hyllystä lähti mukaan myös sarjan kolmas jatko-osa...

Wrong Turn 3: Left for Dead

Mukavasti samasta hyllyköstä löytyi tämä kolmaskin osa niin olihan se poimittava kakkosen kanssa mukaan. -Nyt sitten löytyy kaikki kolme kannibaalimutantti kauhuleffaa. -Harmi vain jatko-osat piti laittaa erilleen ykkösleffasta ensinnäkin eri tuotantoyhtiön takia -ja lisäksi ykkösleffa on osa kauhuboksia -joten leffojen yhdistäminen olisi muutenkin ollut mahdottomuus.

DVD uutuus: Piranha

Piranha

Anttilasta lähti mukaan tämä viime vuoden puolella teattereissa nähty kauhu/-komedia -Piranha. -Leffan alkuperäisversio vuodelta 1978 löytyy myös kokoelmista. -Voisikin joku kerta harkita molempien katsomista putkeen.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli taas vaihteeksi poikettua ja mukaan lähti mukavaa pino kauhua. -Eipä kait muuta kuin esittelemään tätä pinoa  -joka tosin koostuu vain kolmesta leffasta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...