keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

MAD PRESENTS BATMAN #1

Ennen Madin virallista seuraavaa numeroa -eli lehteä Nro 517 -tulee kauppoihin kokonaan Batmanille omistettu numero joka sisältää mm. 6 Batman leffaparodiaa ja 2 tv-parodiaa. -Lisäksi Sergio Aragonesin katsaus Yön Ritarin paluuseen ja paljon muuta. -TODellakin ostamisen arvoinen numero. -Poimin sen heti mukaani kun näen sen lehtikaupoissa.

DVD uutuus: Aina eka kerta

Aina eka kerta

Anttilasta lähti myös toinen Sandler-leffa -nimittäin entuudestaan jo VHS-kokoelmista löytyvä romanttinen komedia -Aina eka kerta. -Sandler kokoelma laajeni siis yhdellä -vaikka kaksi leffaa tuli ostettua.

DVD jälleenuutuus: Just Go With It

Just Go With It

Anttilasta tuli poimittua takaisin kokoelmiin tämä hauskaksi osoittautunut Adam Sandler komedia. -Viime vuonna Hulluilta Päiviltä ostamani versio meni nimittäin yksi kerta eräälle kaverille lainaan ja palautui lainasta pelkkänä tyhjänä kotelona. -Sen verran hauska leffa -että oli nyt sitten poimittava se uudestaan kokoelmiin.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli palkkapäivän kunniaksi poikettua..., mutta nyt jäi aika vähäisiksi ostokset tälläkertaa. -Esitelläänpä nyt kuitenkin nämä mitä lähti. -Erikseen siis.

C.S.I.: New York

Mitäs illan CSI Nycissä tänään olisi luvassa...?
...
Identiteettikriisi. Vanha mies surmataan keskellä metroaseman ruuhkaa, ja tappaja katoaa väkijoukkoon. Uhri paljastuukin naamion takaa nuoreksi naiseksi, ja myös murha-ase aiheuttaa hämmennystä. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...