perjantai 12. kesäkuuta 2009

M&M's, Yellow & Red

Mässyä tuli ostettua oikein roppakaupalla. -Pollyjen ja leffan aikana syötyjen Suffeli Puffien lisäksi tuli ostettua molempia laatuja M&M's suklaaherkkuja. -Keltaisia pähkinäsydämiä ja punaisia kokonaan pelkkää suklaata. Ne pussit taidan säästää kotiin tulevia leffailtamia varten -Pollyt riittänee nyt bileisiin vietäviksi. -Tässä olikin kaikki ostokseni. -Lisäksi kuvassa oli vielä pari ilmaistuotetta, mutta en löytänyt niitä Googlettamalla, joten mainitsen tässä mitä ne oli. Jotain Hango sinappeja, joita jaeltiin keskustassa. -Tässä kaikki tältä erää. -Kiitos ja näkemiin.

Suffeli Puffi + illan leffa


Tämä suosikkeihini lukeutuva herkkupussi tuli tyhjennettyä leffaa katsellessa. -Tontsan kaa tuli katsottua -itse ensimmäistä kertaa, vuonna '93 valmistunut toimintatrilleri True Romance (Kuva oikealla). -Kelpo pätkähän se oli -ainakin paljon tähtiä mukana, mm. päätähdet Christian Slater ja Patricia Arquette -Slaterin isän roolissa itse Dennis Hopper ja pahiksena joka ampuu Hopperin, itse Christopher Walken. -Tähtiä siis piisaa. -Takas Suffeleihin, ne olivat yhdet tämän päiväisistä ostoksista, kuten esikatselukuvasta saattoi nähdä. -Siinäpä vasta tärkeä tieto. -Mutta tulipahan ainakin tekstiä repäistyä. Se on pääasia. -Tekstiä pitää olla paljon -vaikka sitten pelkkää paskan jauhantaa, ei niin väliä.

Jotta saadaan vielä hitusen lisää tekstiä
tähän, niin voisin lyhyesti tähän selostaa jotain leffasta ja antaa arvosanan -ikäänkuin pienimuotoinen leffa-arvostelu. -Elikkä tarina lyhyesti: -Christian Slater on sarjakuvakaupan myyjä, joka yhtenä päivänä ollessan elokuvissa tutustuu kauniiseen Patricia Arquetten näyttelemään neitokaisen. -Slaterille paljastuu, että nainen onkin puhelintyttö ja että heidän kohtaaminen ei ollut aivan sattumaa. -Tämä tieto ei vielä haittaa Slateria, mutta kun tyttö kertoo, että hänen parittajansa, jota näyttelee mainio Gary Oldman -on piessyt tyttöä, niin siitäkös Slater pillstuu. No nyt ei kyllä tullut selostettua lyhyesti. Eli jätetään loput kertomatta ja annetaan joku arvosana leffalle. -No kyllä se melkein täyden pisteen leffa oli. -En nyt käytä hymiöarvosanoja kun tämä nyt mikään varsinainen arvostelu ole, mutta joops. Ihan kelpo leffa -paikoin ehkä tylsä, mutta silti hyvä. -Eiköhän tähän nyt tullut riittävästi tekstiä...? -Ehkä joo. Kiitoksia.

Baileys Mint Chocolate

Lisää juotavaako..?? -No ei -kun tuon vien sinne yleisesti hörpittäväksi. -Sekin on nyt hieman -"no ei", sillä en nyt kirjaimellisesti vie sitä yleiseksi hörpittäväksi. -Lähinnä toivon, että se sitten ehkä pistetään sielä yleiseksi hörpittäväksi, mutta alunperin pullo menee ihan henkilökohtaiseen käyttöön. -Se on sitten sen yksittäisen käyttäjän oma päätös pistääkö hän pullon yleiseen käyttöön.

Polly Original sekä Milkchoco

Mässytarjoiluksi bileisiin voisin viedä ehtoja suosikkejani -etenkin alkuperäinen sinipussi on suurta herkkua -Polly suklaa pallot. -Toisena makuna Milkchoco, myöskin hyvä vaihtoehto. Takuulla tullaan syömään käsistä herkkusuklaapallerot.

4x Gancia Asti

Itselleni partyjuomaksi ostin Alkosta löytämäni four pacin Gancia Asti merkkistä kuoharia. -Kaveri kun oli sanonut ettei kolme olutpulloa sitten kelpaa, että kunnon juotavat mukaan. -Eiköhän neljällä tollasella pärjää..? -Pullot on tosin pieniä, mutta eiköhän neljässä pienessä ole ainakin kahden ison pullon verran juotavaa..? -Kattoo sit viel huomenissa lähtiessä sinne pirskeisiin, josko matkan varrelta löytyisi kaupasta/kioskista jotain lisuketta juoma-arsenaliin, mutta se on sitten huomisen murhe.

Ostosten esikatselu

Kaupungissa tuli käytyä tänään bileostoksilla -kaikenlaista herkkua tuli ostettua, kuten kuvasta näkee. -Mutta tuttuun tapaan -erikseen vain esittelemään erillisissä blogauksissaan. -Aloittaen kuvan vasemmasta yläkulmasta.

Pirskeet huomenna -Ou Yeah...!!!

Jee, huomenna olis sitten luvassa kunnon pirskeet -Espoossa päin, kuten kuvasta näkee, mutta tarkkaa osoitetta ja milloin missäkin on jätetty piiloon. -Kuvaus tekstissäkin oli pari kohtaa, jotka varmuuden vuoksi kannatti peittää palkein. Eihän nyt kuitenkaan haluta ketään kuokkimaan pirskeisiin..? -Tosin yksi pieni seikka, että tiedot on kyllä nähtävissä Facebookissa, mistä kuva on teetetty, mutta eikös nekin näy vain niille henkilöille keille viesti on osoitettu..? -No mutta, eipä takerruta miettimään moisia seikkoja vaan siirrytäämpä seikkaan, miksi blogasin näistä bileistä. -Seuraavassa blogauksessa siis.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...