tiistai 29. heinäkuuta 2008

DVD uutuus: The X-Files

The X-Files

Tämä löytyy myös VHS-kokoelmista, mutta kohta kun tulee se uusi X-Files leffa, niin onhan se nyt kivempi katsoa vanha uudestaan DVD:ltä kuin kämäseltä VHS-kasetilta. -Ja vielä kun löytyi halvalla, niin kokoelmiin kiitos.

DVD uutuus: Three Kings

Three Kings

Pitihän tämä nyt hankkia kahdestakin syystä; -se on hyvä, ja listan takia. -Tämähän löytyy nyt kaikilta MatoApinan jäseniltä, joten listaan vaan lisäämään upa leffa.

DVD uutuus: Tango & Cash

Tango & Cash

Tätä tuli kerran ihmeteltyä Tontsan yhdessä blogauksessa miksi kuvassa koreili kaksi kappaletta kyseistä leffaa, mutta toinenhan olikin minulle. -No kyllä kelpaa hyvä Stallone-leffa, kiitos siitä vielä Tontsalle. Samalla kerääntyi yksi lisää Kurt Russell leffoja, joita myös on nyt kerääntynyt reippaasti.

DVD uutuus: The Guardian

The Guardian

Tää on jo pitkään ollut mielessä hankkia, mutta sitten ei ole vain tullut ostetuksi. Nyt sitten vihdoinkin se tuli poimittua mukaan sieltä Anttilan tarjousleffoista. -Enpä ole nähnyt, mutta trailerien perusteella saanut ihan hyvän kuvan leffasta, että katsottava on. -Ja onhan tässä hyvät päätähdet -Kevin Costner ja Ashton Kutcher.

Uusia galleriakuvia..- Taas..

Taas pamahti uusia kuvia galleriaan ja nyt sielä koreilee oletskuvana.., no, kuvastahan sen näkee. -Upea Jurassic Park "uusi tähtikö?" -kuva.
...

Uusi Jurassic Park tähtikö? -kuva

Hymiöarvosanat



:D= LOiSTava
=)= Kiinnostava
:)= Hyvä
:/= Menettelee
:x=Pa5ka

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...