perjantai 9. lokakuuta 2009

Surrogates arvostelut

Surrogates

Ohjaus: Jonathan Mostow
Pääosissa: Bruce Willis, Ving Rhames, Rosamund Pike, Boris Kodjoe, Radha Mitchell ja James Cromwell
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta/scifi
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 104 min
Arvosana: :D

Eletään maailmaa..., jossa kaikki ihmiset käyttävät sijaisrobootteja itsensä ollessa mukavasti kotona kytkettynä sijaisroboottia ohjaavaan leposiaan. -On kuitenkin pieniä yhteisöjä..., jotka vastustavat sijaisrobootteja ja yksi niistä tuhoaa sijaisrobootteja tappaen samalla sen omistajan. -Tapausta tutkii rikosetsivä Tom Greer (Willis) yhdessä parinsa Petersin (Mitchell) kanssa. -Tosin itse oikea Tom Greer makaa mukavasti kotona..., kun hänen sijaisroboottinsa tutkii murhaa. -Mutta pian hän itse joutuu siirtymään tosimaailmaan.
...

Tästä elokuvasta ei ole mitään pahaa sanottavaa. -Mielenkiintoinen tarina, joka eteni nopeasti -ei hetkeäkään tylsiä hetkiä -ja tietysti aina yhtä hyvä Bruce Willis (pieni kuva).. -Toimintaa ja tiivistunnelmaista jännitystä riitti alusta loppuun. -Kyllä on täydet pisteet annettava..., eli (:D) -hymiö. -Ehdottomasti ansaitsee paikkansa DVD kokoelmissa.

Leffaan tänään: -Surrogates

Taas jäi leffan jälkeen blogattavaksi -tämä jonka pitäisi normisti tulla ennen leffaan lähtöä..., mutta käy se näinkin. -Eli tänään tuli käytyä katsomassa tuo Bruce Williksen uusin leffa -Surrogates -ja ei muuta kuin arvostelut heti tähän perään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...