keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Äänet taas toimii

Ilta on pelastettu -äänet tuli näet takaisin rakkaaseen töllöttimeen. Olin juuri puhelimessa tiedustelemassa asiantuntiaa joka osaisi neuvoa mitä tehdä, mutta kyseinen asiantuntia ei ollut saatavilla, mutta ei sitten tullut tarvettakaan kun pistettyäni TV:n päälle äänet pamahtivat täysillä korvilleni. -Nyt sitten CSI:t sun muut ohjelmat ovat pelastettuja.

DVD uutuus: Bean -Äärimmäinen katastrofielokuva

Bean -Äärimmäinen katastrofielokuva

Mukaan ärrältä lähti myös TOD mainio komedia -Bean -Äärimmäinen katastrofielokuva. Nyt pitäisi vielä joku päivä etsiä seuraksi myöskin TOD mainio Bean jatko-osa -Bean lomailee. Olen saanutkin MatoApinan tiimiläisiltä kuulla, että miksi en ole vieläkään ostanut sitä, kun kerran arvosteluissakin annoin täydet pisteet, eli (:D) hymiön. -No, olen nyt vain halunnut pihdata sen ostamista -entä sitten.

DVD uutuus: The Thing -"Se" jostakin

The Thing -"Se" jostakin

Itäkeskuksen R-Kioskista tuli poimittua mukaan jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä mainio scifikauhu -The Thing -"Se" jostakin. Taas oli kaksi leffaa kympillä leffoja, eli mukaan tuli siis toinenkin leffa, joka esitellään heti seuraavaksi.

Eka päivä työharjoittelua takana

Tänään tosiaan oli eka päivä työharjoittelussa Itäkeskuksen Citymarketin leipäosastolla ja oli kyllä ihmeen mukava päivä, vaikka tuli stressattua että tuleeko sielä olemaan mukavaa. -Päihittää kyllä TOD viime vuotisen Eho kauhukokemuksen. -Ruokailukin oli aivan ykkösluokkaa -valmisruokatiskiltä saa hakea mitä tiskillä on tarjolla -ite otin tänään kolme kanankoipea ja perunamuusia -juomaksi pepsiä. Ruoista piti ottaa tarrat tiskiltä mitkä piti kiinnittää sellaseen vihkoseen ja pepsi, tai mikä lie muu juoma piti kirjoittaa erikseen tarran alle. -Aivan LOiSTava työharjoittelupaikka siis.

TV mykkänä

Nyt on ollut eilisestä lähtien telkku mykkänä -kuva siis näkyy, mutta ääntä ei kuulu -enkä tiedä mitä säädellä että saisi sitä ääntä. Tänään sain työharjoittelussa -josta lisää erillisessä blogauksessa -niin sain kuulla, että se on joku yleinen vika digibokseissa joka korjaantuu säätelemällä, mutta osaamiseni ei nyt oikein riittänyt -en tiedä mitä pistä sitä säädellään. Nyt menee sitten CSI:t sun muut ohjelmat ihan ohi kun joudun katsomaan ne äänettömänä.

C.S.I.

Grissomin jumalainen komedia. Pelätyn Las Vegasilaisen jengin oikeudenkäynti vaarantuu kun useita avaintodistajia murhataan. Grissomin tiimi nousee tautivuoteiltaan etsimään syyllisiä.
...

TOD innolla odotan illan jaksoa, mutta mitä iloa katsoa se jos... -No, erillinen blogaus.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...