tiistai 9. kesäkuuta 2009

Lukko tosiaan...

Oleellisin jäi melkein mainitsematta. -Pyöräähän ei voi jättää noin vain lukitsematta seisomaan, joten tuli ostettua myös lukko samalta ostamalta pyörän ja hanskojen kanssa. -Nyt tosin hieman tarpeeton, kun säiltyän pyörääni huoneessani, mutta sitten liikenteessä kun jätän pyörän jonnekkin, esim. leffaan mentäessä jonnekki leffateatterin pyörätelineisiin, niin silloin toki pyörä ehdottomasti lukkoon -kiinni johonkin rakenteeseen.

Ostosten esikatselu (pääsi melkein unohtumaan)

No jopas saittui -pääsi melkein unohtumaan yksi tuote, joka on kuitenkin aika oleellinen edellä esitellyn tuotteen (polkupyörä) säilyttämisen kannalta. -No, esitelläänpä sekin sitten. Erikseen tietty.

Uusi polkupyörä tuli ostettua, sekä pyöräilyhanskat samalla..

Proidin kanssa tuli eilen käytyä Biltemasta (pieni kuva vasemmalla) ostamassa minulle uusi polkupyörä. Samalla tuli myös ostettua pyöräilyhanskat (pieni kuva oikealla) mukavoittamaan pyöräilyä.


Eilen tuli myös sitten pyöräiltyä uudella polkupyörällä, ja eipä mikään turha matka tullut pyöräiltyäkään. -Helsingin pakilasta herttoniemeen ja sieltä laajasaloon. Ihan kivat polkemiset siis. -Heti tänään en ole kyllä jaksamassa uudestaan liikenteeseen, mutta kesälomallahan sitä on aikaa pyöräillä vaikka kuinka. Voisi pienempiä pyöräretkiä tehdä täällä kotinurkilla -täällä kun sopivia maastoja sitä varten on. -Pidemmät retket jätän pidemmälle tulevaisuuteen. -Mitään Helsingistä Espooseen retkiä en voisi vielä ainakaan harkita tekeväni. -Pitää ensiksi totutella pyöräilyyn, kun siitä on kuitenkin jonkiaikaa ku viimeksi tuli kunnolla pyöräiltyä.

Ostosten esikatselu

Proidin kanssa tuli eilen käytyä eräässä liikkeessä ostamassa minulle uusi erikseen esiteltävä kulkuväline.

Samalla tuli ostettua myös -myöskin erikseen esiteltävät tuotteet, liittyen yllä olevaan tuotteeseen.
-Näissä esikatselublogauksissa ei pahemmin ole järkeä, sillä lukija näkee ostetun tuotteen kuvasta ja voisin yhtä hyvin esitellä tuotteen sitten tässä, mutta minulla on kyllä syyni miksi esittelen ostokseni erikseen, vaikka pistänkin jo tuotteista kuvat näytille. -Joops, mutta seuraavaksi siis esitelkäämme ostetut tuotteet.

2x C.S.I.: Miami

Nyt kun rupesin pelkästään mainostamaan näitä ohjelmiani, niin voisin näihin pistää oheksi vain ne Telkku.comista kopioimani tekstit -mitä nyt itse höpisemään..? -Tai ehkä korkeintaan omana tekstinä -"mitäs illan jaksossa tänään..?". -Elikkä, mitäs illan jaksossa tänään...?
...

Arkkivihollinen. Amerikkalainen poliisisarja. Horation vanha kiusanhenki ilmoittaa olemassaolostaan
...

Ja jatkossa tässäkin kohdassa pitemmittä puheitta -"entäpä illan toisessa jaksossa..?" -Elikkä, entäpä illan toisessa jaksossa...?
...

Poikkeava. Amerikkalainen poliisisarja. Alexxin DNA:ta löytyy murhatun pedofiilin lähettyviltä ja CSI:lle tulee kiire löytää oikea murhaaja.
...

Ja jatkossa sitten tähän ei tule sit enää mitään. -Elikkä...

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...