perjantai 19. elokuuta 2011

DVD uutuus: Etulinjassa -Pimeys laskeutuu

Etulinjassa -Pimeys laskeutuu

Postiluukusta rysähti eilen taas dokumenttipätkiä -nyt joku 2 maailmansota dokumentti. -Soitinpa heti sinne palveluun ja peruin kaikki tilaukset jatkossa. -No more lame documentaries to me.

DVD uutuudet: Darkman 2-ja 3

Darkman  2

Ruoholahden Citymarketista lähti mukaan tämä varsin laadukkaalle sarjisleffalle vielä laadukkaammaksi osoittautunut jatko-osa. -Samalla ostokerralla lähti mukaan myös leffasarjan kolmas osa...

Darkman 3

Tätä ei vielä keritty kattoa..., mutta eiköhän se illan leffaksi ole aika selvä ehdokas. -Jopas on muuten pahat mokat näissä googlen DVD kansissa. -Molempien leffojen kansissa lukee oikeasti -"Arnold Vosloo is Darkman"..., mutta kuten kuvista näkee -ihan eri nimet.



DVD uutuus: Scream 4

Scream 4

Anttilasta lähti tämä viimeksi teattereissa nähty -ja yllättävän hyväksi osoittautunut kauhusarjan neljäs jatko-osa. -Nyt puuttuu enää eka -ja toka osa tätä leffasarjaa niin kokoelma on täydellinen. -Sitten voinkin Scream tappajapukuun pukeutuneena katsoa kaikki neljä.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli pidennetyn viikonlopun kunniaksi poimittua Ruoholahden Citymarketista hieman katsottavaa. -Pitemmittä lätinöittä -ei muuta kuin esittelemään tehdyt ostokset.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...