lauantai 5. tammikuuta 2008

Arskan End of Days pienestä leffapuodista

Tänään ostelu jatkui muutamalla löydöllä. -Arskan toimintarymistely vuodelta 1999 -End of Days löytyi eräästä leffapuodista Sörnäisistä. -Samaisesta paikasta löytyi myös jotain muuta, mutta se on sitten oma blogauksensa.

AVPR tänään klo 21:15

Tänään menen kaverin kanssa katsomaan illalla klo 21:15 näytökseen AVPR-Aliens vs Predator -Requiemin. -Varaan liput sitten kotiin päästyäni -sillä nyt sain vihdoinkin sen jakajan, jolla voimme olla yhtäaikaisesti netissä. Nyt ei sitten muuta kuin kotiin asentelemaan ja sielä sitten jatkuu.
...

AVPR-Aliens vs Predator -Requiem paikkavaraus -kuva

Italian Job Collectors box Sellon Sittarista

Samalta reissulta tuli sitten poimittua -ei tosin enää Arskaleffa, vaan Sellon Citymarketista löytyi halpaan 9,90 hintaan The Italian Job -Collectors box, missä molemmat -sekä alkuperäinen vuoden 1969, että uusintafilmatisointi. Halpa hinta vaikutti päätökseeni ostaa boxi kokoelmiin.

Tämän päiväiset ostokset esittelen myöhemmin omassa kotona.

Arskan -Last Action Hero Sellon Prismasta...

Sellon Anttilasta ei löytynyt enempää, joten suuntasimme Prismaan ja sieltäkös löytyi pitkän etsinnän jälkeen Arskan Last Action Hero. -No se tuli sitten sen saman tien ostettua ilman minkäänlaista epäröintiä. -Samalta reissulta tuli löydettyä jotain muutakin. -Mutta se on sitten aivan oma blogauksensa.

Predator tuli hankittua..., -takaisin...

Eilen aivan ekana tuli hankittua uutenavuotena dramaattisen lopun saaneen -Predatorin takaisin. Leppävaaran, Sellon Anttilassa käytiin ja sieltä tuli hankittua LOiSTavuus takaisin. Siltä reissulta löytyi jotain muutakin. -Mutta se on aivan oma blogauksensa.

Niin, ne DVD uutuudet


Eilen ei kyennyt esittelemään uusimpia DVD leffoja, mitä tuli eilen ostettua -ja nyt niitä tuli tänään muutama lisää..., -WHAT :o...:x...:/??? -Taas?? -No, esitellään sitten kaikki kerralla. Siis erillisinä blogauksina jokainen leffa, mutta eiliset, että tämän päiväiset tänään kaikki. -Joops.
...

Eilinen "DVD uutuudet" blogaus -kuva

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...