keskiviikko 24. marraskuuta 2010

DVD uutuus: Pianisti

Pianisti

Draamahyllyä tuli laajennettua oikein toden teolla historiallisilla draamoilla. -Kolmantena historia draamana lähti mukaan jo entuudestaan VHS-kokoelmista löytyvä koskettava sotadraama -Pianisti.

DVD uutuus: Infernal Affairs

Infernal Affairs

Tulipa tehtyä laajennus aasialeffoihin Martin Scorsesen The Departed elokuvan alkuperäisellä Hong Kong versiolla. -Toisin kuin The Departed on ainoa filmatisointi -näitä alkuperäisiä on ihan trilogiaksi asti -joten pitäisköhän ne kaksi jatko-osaakin etsiä jostain käsiin. -Voisi olla ajatusta.

DVD uutuus: Les Misérables

Les Misérables

Kurjat musikaali on tullut nähtyä..., mutta tätä elokuvaa en ole koskaan tullut nähneeksi -joten ihan tervetullut laajennus draamakokoelmiin. -Varmaan muuten kuinkahan mones Liam Neesonin tähdittämä elokuva mitä nyt on kerääntynyt. -Voisi melkein kohta listata kaikki mahdolliset mitä löytyy. -Miestä on nyt kerääntynyt niin vanhojen kuin uusien leffojen osalta. -Vanhin on mm. vuodelta 1990 -elokuva -Darkman -ja upouusiin lukeutuu mm. elokuva -The A-Team.

DVD uutuus: Pikku naisia

Pikku naisia

Tämä elokuva tuli viimeksi nähtyä teattereissa koulun kanssa joskus yläaste aikoina -ja muistan että vihastuin leffaan silloin syvästi. -Nyt voisi leffamaku pikkusen kehittyneenä vakavampaan suuntaan -huom. tosiaan vaan pikkusen -antaa uuden mahdollisuuden elokuvalle. -Luultavasti tulee olemaan yhtä sukka kuin silloin teattereissa nähtynä..., mutta voipi jopa yllättää -että onkin ihan kelpo draamapätkä.

Loput esiteltävät

Aika esitellä ne loput eilen ostetut -eli ne alarivin ostokset. -Vasemmalta oikealle kuten eilenkin -mitäs tähän muuta tarttis enää sanoa. -Eiku esittelemään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...