sunnuntai 15. huhtikuuta 2007

Over the Top (1986)


Over the Top

Lincoln Hawk on kovia kokenut rekkakuski, joka tienaa lisätuloja osallistumalla kädenvääntökilpailuihin. Kun hänen ex-vaimonsa kuolee, päättää Lincoln etsiä käsiinsä taakseensa jättänyttä poikaansa Michaelia. Jälleennäkeminen on kaikkea muuta kuin ruusuista -Michael on kasvanut jo teiniksi, joka on täynnä uhmaa, vahvoja mielipiteitä ja kiukkua isäänsä kohtaan. Edessä on molemminpuolinen opettelu toisesta. Lincoln yrittää rakentaa uudelleen suhdetta häntä vastaan kapinoivan poikansa kanssa ja Michael oppii ymmärtämään isäänsä ja hänen tekemiään valintoja. Lincolnin on myös edessä vaikea kädenvääntökilpailu, jossa vastustajat ovat maan parhaat ja voitto takaisi paremman elämän. Isän ja pojan on opittava vetämään yhtä, tuli voitto tai tappio.

Uusia DVD leffoja senku pukkaa lisää

Tänään oli niin rankka päivä työharjoittelussa, että päätin palkita itteni ahkeruudesta ostamalla -taas -pari uutta leffaa. -Toinen syy leffojen ostoon on, että huomen ja ylihuomen mulla on vapaapäivä työharjoittelusta -FUCK YEAH B). -Eli mitäs tuli ostettua? -No sitä Pierce Brosnan boxia mainostin ostavani ja sehän tuli sit kans ostettua. -Päätin sit kans laajentaa Sylttykokoelmaani ja ostin Stallonen elokuvan nimeltä Over the Top -Terästäkin kovempi. -Sen huomasin itseasiassa ekana kun tulin asematunnelin Anttilaan, mutten heti ostanut sitä. Kiertelin eka muut hyllyt läpi. -Aluksi meinasin jopa harkita Jim Carreyn Dick ja Janen ostamista, mutta sit päätin lykätä vielä sen ostamista. Sit kiertelin hieman lisää ja löysin Brosnan boxin ja se oli selvä, että sen ostan. Sit hetken mietittyäni palasin sen hyllyn luo mistä olin löytänyt sen Stallone leffan ja otin sitten sen. -Sen voisikin katsoa tänään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...