lauantai 30. toukokuuta 2009

DVD uutuus: Wild Wild West

Wild Wild West

Anttilasta lähti myös mukaan matkaan Will Smithin ja Kevin Klinen tähdittämä länkkärikomedia -Wild Wild West. Sinne meni westernhyllyyn, vaikka periaatteessa sopisi paremmin seikkailuhyllyyn tai komediahyllyyn. Tai ei nyt ehkä komediahyllyyn, mutta seikkailuhyllyyn nyt ainakin. -Mutta kyllä nyt westernhyllyynkin ihan mainiosti.

DVD uutuus: Romeo must die

Romeo must die

Anttilasta lähti mukaan Kung Fu tähti Jet Lin ja edesmenneen pop laulaja Aaliyahin tähdittämä upea actiontrilleri -Romeon on kuoltava. -Tämä LOiSTava leffa löytyy jo entuudestaan VHS kokoelmista, mutta ansaitsee TOD paikan DVD kokoelmissa, toimintaleffahyllyssä. -Upeaa toimintaa.

Ostosten esikatselu

Taas tuli poikettua Abttilassa ja taas tuli tehtyä ostokset -UNBELIEVABLE..!!! -Mutta mikäs siinä kun kesäloma juuri alkoi ja aikaa hyödyntää ostoksia. Ikään kuin ei muulloin olisi aikaa. -Mutta tuttuun tapaan tuotteiden erillinen esittely erillisissä blogauksissa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...