sunnuntai 28. elokuuta 2022

Polttari tarina

Eilen tuli vietettyä erään kaverin polttareita ja ilta alkoi Kampin Pub Ikkunassa missä kaverin kanssa odottelimme kahta muuta polttareihin osallistujaa saapuvaksi. Tilasin Sieltä Old Rosien juotavaksi. Sieltä sitten suuntasimme noutamaan itse juhlakalua tämän kotoota. Sieltä sitten suuntasimme keskustan kautta kohti ensimmäistä kohdettamme.
Ja siinä me poseeraammekin paikanpäällä ekassa kohteessamme mikä on Raivoomo.
Siinä ollaan valmistautumassa mätkimään tavaroita.
Ja 25 minuuttia myöhemmin huone näytti tuolta.
Oli kyllä hurjan hauskaa..., vaikkakin raskasta puuhaa se tavaroiden rikkominen.
Vähän itse paikasta että sielä oli tollaset suojavermeet mitkä piti pukea ja noi valkoiset haalarit oli vaihtoehtoiset..., mutta ei pakolliset. Ennen huoneeseen pääsyä piti myös perehtyä paikan sääntöihin tarkasti. Sitten saimme valita sopivan valaistuksen huoneeseen ja musiikin mikä pistettiin taustalle soimaan. Ja sitten ei muuta kuin mätkimään. 
Ja kuten näistä kuvista voi huomata niin...
...-hauskaa oli. Ehdottomasti uudestaan joskus ja suosittelen lämpimästi muillekin.
Raivoomosta jatkettiin sitten seuraavaan kohteeseen mikä oli Sompasauna. Teki kyllä Hyvää päästä uimaan Raivoomon jälkeen. Sielä nimittäin tuli hikoiltua kuin pieni eläin.
Sompasaunasta ilta jatkui keskustaan ja Ruttopuistoon mistä en ottanut kuvia. Sieltä sitten suuntasimme sinne minne iltamme alkoikin eli Kampin Pub Ikkunaan.
Tälläkertaa sain kaverin tarjoamana Kukko oluen.
Lähtiessämme Pub Ikkunasta havaitsin meemeistä tutun tappelevan humalaisen mustekalan.
Ilta päättyi snägärille mistä otin tollasen herkullisen aurajuustoburgerin. Sen pituinen se. Hulk kiittää.

THE END

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...