tiistai 29. toukokuuta 2007

Asiasta toiseen: -Näyttää enemmän kuin nauraisin kuin itken

Kuvassa on ideana, että itken konetta joka saattaisi blewata matkasuunnitelmat, mutta näyttää enemmän kuin nauraisin pilkallisesti pitäen peukkua alhaalla. -Pistinpä vaan huomiolle, että ilmeeni ei ole kauhean surevan näköinen. Eipä tässä muuta.

Sarjistahan voisi jatkaa


Toinen mitä voisin tehdä hotellihuoneessa mikäli siihen on siellä kunnon mahdollisuudet -kunnon pöytä huoneessa -niin voisin ottaa sarjikseni mukaan yrittää tuherrella sen loppuun -tai ainakin eteenpäin sight seeinkien jälkeen. -Vai olisiko se liian riskiä ottaa sarjista mukaan, jos esim. sivuja häviää hotellihuoneeseen, tai laukku missä pidän sitä mukana häviää asemalle. Ehkä pitää viellä miettiä tota ajanviettovaihtoehtoa.

Conan O' Brienin maailma -kirja

Joop. Sain joululahjaksi tämän kirjan, enkä ole vielläkään päässyt perehtymään siihen. -Conan O' Brienin maailma. Kaksi syytä, miksi kannattaa lukea:
...

1. Se on ohut -vain 187 sivua. Minun lukunopeudellani siihen menee juuri se kaksi viikkoa mitä ensi vuonna suunnittelimme viipyvämme matkalla.

2. C'mone. Se on kirja Conan O' Brienista, jota mahdollisesti pääsemme katsomaan paikan päälle studioon.

Niin, ja hotellihuoneessa on myös varmaan piirtämismahdollisuus, josta blogaankin sitten seuraavaksi.

Pärjään hyvin ilman

Tontsa ehdotti, että ainakin jompikumpi meistä -Matsku tai minä -hankkisi sellasen kannettavan DVD soittimen. Se on sitten varmaan Matsku se toinen, sillä minä ainakin pärjään ilman. Minulla on ainakin yksi vaihtoehto mitä voin sit tehdä hotellissa kun sight seeingit on tehty, mutta blogaan siitä erikseen.

Cage VHS katselu huipentuu elokuvaan...

...Face/off -Kahdet kasvot. Yksi parhaimmista toimintaleffoista sitten Terminator 2 -The Judgment Dayn. No onhan niitä muitakin hyviä actionleffoja jälkeen Terminatorin, mutta illan leffana tämä nyt saa erityis kehut ja kyllä on kehut ansainnutkin. Sen verran lujatempoista toimintaa ja kovaa menoa, että oksat pois. -Joo, mutta sen verran pitää odottaa, että sisko saa kavereineen katsottua edellispäivänä nauhoittamani italonyyhkypa5kan. -Jeps jeps.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...