sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

DVD uutuus: Van Damme Movie Collection + uusi galleriakuva

Eiköhän mennä suoraan siihen sitaattiin...? -"IRC-galleriassa voi yhteisöissä luokitella kuvia yhteisöön ja tämähän kuva sopii mainiosti "leffojen keräily"-yhteisööni."

Universal Soldier
Sudden Death
Hard Target

Samasta hyllystä, missä Bruce-leffatkin -tuli poimittua vastaavanlainen boxi Van Dammen leffoja, joista kaikki ovat ennen näkemättömiä -tai ainakin Sudden Death ja Hard Target, niitä en ole aikaisemmin nähnyt. Universal Soldierin olen tainnut nähdä, mutta siitäkin on aikaa. -Eipä ole ainakaan 2000 puolella tullut nähtyä, eli viimeksi joskus '90-luvulla, eli aika hemmetin jonkin aikaa sitten.

DVD uutuus: Bruce Willis Movie Collection + uusi galleriakuva

Tähän vain sama veisu -alhaalla on kuitenkin ihan tarpeeksi tekstiä kun esittelen ostoksen. -"IRC-galleriassa voi yhteisöissä luokitella kuvia yhteisöön ja tämähän kuva sopii mainiosti "leffojen keräily"-yhteisööni."

Mercury Rising
The Jackal
12 Monkeys

Ei ne leffaostokset sentään siinä vielä olleet. Vielä lähti sitten mukaan upea Bruce Willis movie collection boxi, joka sisältää yhden jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvän elokuvan, eli tuo Mercury Rising. Hyvä etten ole yksittäisinä ehtinyt ostaa yhtäkään noista -tämähän oli mainio löytö ja ainoastaan 9,99 €.

DVD uutuus: Master and Commander + uusi galleriakuva

Mitä uutta nyt sanomaan -siteerataan edellinen, kun se tähän niin hyvin sopii: -"IRC-galleriassa voi yhteisöissä luokitella kuvia yhteisöön ja tämähän kuva sopii mainiosti "leffojen keräily"-yhteisööni."


Master and Commander

Samalta reissulta lähti mukaan myöskin jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä Master and Commander historiaspektaakkeli. -Tämän kanssa ei onneksi ollut mitään säätöä. Tämä sentään löytyi samalta paikalta, missä aikaisemmin näin myös Kingdom of Heavenin -siksi ihmettelinkin oliko leffa päässyt loppumaan, kun ei samalla paikalla näkynyt.

DVD uutuus: Kingdom of Heaven + uusi galleriakuva

IRC-galleriassa voi yhteisöissä luokitella kuvia yhteisöön ja tämähän kuva sopii mainiosti "leffojen keräily"-yhteisööni.


Kingdom of Heaven

Anttilassa tuli käytyä palauttamassa pikkusiskon antamat synttärilahjaleffat, kun sattumalta sattui jo olemaan kyseiset leffat. -Tilalle tuli sitten poimittua jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä mainio historiaspektaakkeli Kingdom of Heaven. -Tämän kanssa oli pientä säätämistä, kun en aluksi löytänyt tätä mistään sieltä kokoelmista, eikä sitten varastossakaan ollut kassaneidin mukaan -vaikka piti kuulemma olla muutamisen kappale tarkistettuaan asian koneelta. -Sitten kuitenkin pamahti silmille monta kappaletta yhellä hyllyköllä. Eipä vain osattu etsiä oikeasta paikasta heti alkuun.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...