tiistai 1. huhtikuuta 2008

JP 3 jää nyt katsomatta

Nyt kävi niin, että JP 3 jäi nyt tältä päivältä katsomatta. JP ykkösen jälkeen tuli mentyä kaupungissa käymään ku kämppikselle oli tulossa jotain vieraita ja piti olla poissa kuvioista sen aikaa. Nyt sitten katon vain vielä The Lost Worldin ja sekin kyllä menee hieman myöhään sen kaa ku vasta melko alussa ollaan. -Meni nyt vähän mönkään tää mun trilogian putkeen katsominen.

Hyvä -kerrassaan LOiSTava efekti

Tässä katselen Jurassic Parkkia ja ulkona paukkuu Santahaminan tykkiharjoitukset kuulostaen aivan T-Rexin asklelmilta. -"JYTYMmmm" vaan kuuluu ja pieni tärinä. -LOiSTava efekti -tuo tunnelmaa leffaan.

Jurassicit uusiks koko trilogia

Te ette varmaan pystyisi tähän, mutta minäpä pystyn B). -Sillä meinaan katsoa tänään putkeen -tai ei nyt ihan putkeen putkeen, toki pidän ekan leffan jälkeen taukoa ennen kuin aloitan uutta, mutta kaikki kolme JP:tä olisi -TAAS tarkoitus katsoa päivän aikana läpi aloittaen nyt kohtapuolin ykkösellä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...