sunnuntai 4. marraskuuta 2007

Resident Evil: Tuho (Extinction) -arvostelut



Resident Evil: Tuho (Extinction)

Ohjaus: Russell Mulcahy
Pääosissa: Milla Jovovich, Obeb Fehr, Ali Larter, Iain Glen ja Mike Epps
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaat:
Ranska/Saksa/Australia/Britannia/USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 95 min


Hullu tohtori tekee kokeitaan ja Milla Jovovichin johtama tiimi lahtaa zombeja toisaalla. Siinä leffan stoori pähkinänkuoressa. -Sitten itse arvosteluihin.

Kolmannen Resident Evil leffan huikeimmat pätkät ovat korppien ammuskelukohtaus aavikolla ja zombielahtauskohta Las Vegasissa. Muutoin leffa olisi ollut pienoinen pettymys ilman näitä kahta pätkää. -Kiitos niiden -leffa saa huikeat seitsemän hymiötä. -Vai nostetaanko kahdeksaan? Oli kuitenkin sen verran hienoa toimintaa Las Vegasissa -eikä sovi unohtaa korppeja. -Kyllä kasi pamahtaa.
...

:):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)


1408 -arvostelut

1408

Ohjaus: Mikael Håfström
Pääosissa: John Cusack, Samuel L. Jackson, Mary McCormack ja Tony Shalhoub
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Kauhu
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 104 min / 112 min (director's cut)


Kauhukirjailija Mike Enslin (Cusack) työhön kuuluu kierrellä hotelleja ja kirjoittaa muistiinpanoja yöpymisistään hotelleissa. -Yhtenä päivänä Miken lukiessa postia hän saa kortin Dolphin hotellista, New Yorkista, missä häntä varoitetaan menemästä huoneeseen 1408. -Hotellilla hotellin omistaja Gerald Olin (Jackson) yrittää vielä taivutella Mikeä menemästä huoneeseen, mutta kovapintainen Mike saa kuitenkin tahtonsa läpi ja saa huoneensa -1408. Huoneessa kuitenkin alkaa tapahtua ja Mike joutuu elämänsä koetukselle.

1408 perustuu Stephen Kingin samannimiseen novelliin ja oli kyllä järisyttävä ja huisin jännä leffa. Olin tyttöystäväni kanssa katsomassa ja olin antaa hänelle sydärin säikähdettyäni yhdessä kohtaa, että hiukset lensi päästä. Ehdottomasti pelottavin kauhupätkä sitten ensimmäisen The Ring leffan. Kyllä suosittelen ihan teattereihin asti mentäväksi. -Täydet pisteet.
...

:):):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

(C.S.I.: New York)

Kausi 3, jakso 2/24:Ulkonäkö pettää. Kolmen näyttävästi pukeutuneen naisen tekemä väkivaltainen ryöstö jalokiviliikkeeseen hämmentää tutkijoita.
...
Myöhäseks menee -huomenna ku aikanen herätys, mutta silti taidan katsoa. Suosikki sarja kun on kyseessä. -Ja jännältä ku kuulostaa.

Kahdet leffa-arvostelut tulossa

Ensimmäistä kertaa tulee kaksi leffa-arvostelua yhdelle päivälle putkeen. -Eilinen leffa, sekä edellipäivän leffa pitää nimittäin arvostella. Aloitetaanpa siitä edellipäivän leffasta, kun se kerran nähtiin ekana.

Poltergeist kauhukokoelmiin =)...B)

Die Hardin lisäksi tuli poimittua mukaan -minkä bongasin mennessäni kassalle maksamaan Die Hardia -kauhuklassikko -Poltergeist 25. -juhlaversio. -En pitkään epäröinyt ostaa sitä kokoelmiin. Pätkän jo kerkesin katsoa, mutta kesken jäi äkillisten menojen takia. -Aika hienot tehosteet ollakseen vuodelta '82. -Tosi hienot.

Die Hard 4.0 kokoelmiin B)

Nyt sitten on kaikki 4 upeaa Die Hard elokuvaa kun Anttilasta tuli poimittua pari päivää sitten neljäs leffa -Live Free or Die Hard (Die Hard 4.0). -Joskus kun kerkiää, pitää kyllä ehdottomasti pitää kunnon Die Hard putki ja katsoa kaikki neljä leffaa yhtenä päivänä pizzan ja limpparin kera. Putken voi kuitenkin säästää myöhemmällekin jaksolle. Itse nelonen pelkkänään pitää katsoa milloin nyt kerkee -ensi viikonloppuna. -Kattoo nyt.

Taas muutama DVD nyhet


Taas on tullut pari uutta leffaa kokoelmiin, jotka sitten esittelen tässä seuraavaksi molemmat erikseen. -Nyt on jo kerääntynyt niin valtava määrä leffoja, että katsomista ainakin riittää. Meinaan, en ole kerennyt katsoa läheskään kaikkia vanhoja ostoksiakaan vielä kaikkia. HP leffoista on vielä monta katsomatta ja sitäkin vanhemmista leffoista myös on muutama vielä näkemättä. -Nyt tauko, että saadaan nyt katottua kaikki näkemättömät, sitten taas..., -joops.
...

DVD nyhet blogaus -kuva

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...