perjantai 11. toukokuuta 2007

Pirates of the Caribbean: -Dead Man's Chest (2006)

Leffan vaihto -eihän sitä jaksa katsoa sitä Kummisetää enää näin myöhään, sitä paitsi kun tapahtu sellanen mika, että aloin epähuomiossa katsomaan kakkoslevyä -leffa on jaettu kahdelle levylle, ja olin jo kerennyt katsoa sitä jonkin matkaa ennen kuin huomasin virheen. -Elikkä se on kyllä nyt leffan vaihto ja hieman nopeatempoisempaan leffaan, eli...
...
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Hurmaava hulttio, kapteeni Jack Sparrow (Johnny Depp) on palannut ja tarjoaa mahtavan, henkeäsalpaavan jaloputtoman ilottelun, joka on ryyditetty makealla merirosvohuumorilla, kauheilla merihirviöillä ja mustalla magialla. Jackilla on nyt verivelka maksettavanaan -hän on sielunsa velkaa legendaariselle Davy Jonesille, merten syvyyksien herralle... mutta nokkela Jack ei aio antautua ilman taistelua. Matkan varrella myös neuvokas Will Turner (Orlando Bloom) ja kaunis Elizabeth Swann (Keira Knightley) joutuvat mukaan epäonnen kurimukseen, joka syntyy Jackin yrittäessä estää kohdalleen lankeavan ikuisen kirouksen tarunhohtoisen "kuolleen miehen kirstun" avulla.

Godfather part II (1974)


Noniin, nyt on sitten aika katsoa toinen ja pisin osa -Kummisetä trilogiasta. -3h 12min kestää elokuva. -Ja välissä on pidettävä ruokatauko mikäli en sit saa syödä telkun ääressä. -Eli tosi myöhään menee, mutta nythän on viikonloppu -pidennetty sellainen, eli saakin mennä myöhempään. -Nyt juonisepitys ja sit leffaa.
...
Godfather part II

Tämä loistava jatko-osa ensimmäiselle Kummisetä -elokuvalle jatkaa Corleonen perheen mahtimiesten tarinaa. Toisessa osassa ohjaaja Francis Ford Coppola kertoo rinnakkain kahden sukupolven elämästä. Don Viton lapsuuden ja nuoruuden -roolissa lahjakas Robert De Niro -ja perheen nuorimman pojan Michaelin (Al Pacino) nousuun uudeksi Doniksi. Ensimmäisen Kummisedän näyttelijäkaarti jatkaa rooleissaan, ja he ovat Coppolan johdolla tehneet kiistatta elokuvahistorian parhaan jatko-osan. Robert De Niro sai ensimmäisen Oscarinsa ja elokuva palkittiinkuudella Oscarilla, mm. vuoden parhaana elokuvana.


Keskustaan pyörimään


Voisi tästä lähteä keskustaan ihan vain kiertelemään ja gkatselemaan. -Nyt on niin hienot ilmat ulkona, että kyllä kelpaa kierrellä. -Ja eikös sielä keskustassa ole jotain viisuriehaa ja muuta sellasta kivaa tapahtumaa jota vois mennä seuraamaan sivusta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...