torstai 21. toukokuuta 2009

Nyt on parempi

Kuten otsikossakin jo lukee -nyt on parempi. -TOD parempi. Pidä nyt mennä raiskaamaan onnistunutta kuvaa taustala sun muulla shitillä. -Tollanen sen olla pitää.

Hioin hieman piirrustustaitojani ja...

Tuli sitten tuherrettua tollanen kuva. -Aloitin piirtämisen tuosta juoksevasta hemmosta ja innostuin sitten piirtämään lisää hahmon onnistuttua melko hyvin. -Olisi melkein pitänyt lopettaa piirtäminen vielä kun kuva oli parhaimmillaan, mutta innostus sai piirtämään enemmän. -Kuvan räjähdystä ei alunperin pitänyt piirtää, mutta olin sitä ennen piirtänyt siihen ukkelin, joka sitten epäonnistui ja oli sitten piirrettävä sen päälle, ja täten sitten piirsin ison räjähdyksen. -Mutta parhaiten kuvassa on onnistunut tuo juokseva hahmo, johon melkein olisi pitänyt jättää.

Uusi galtsukuva -oletus sellainen

Tyylikkäästi rajasin kuvasta pois kainalokarvat. -Nyt kuva on kelvollinen pistää esille...

... -galleriaan, minne se päätyi uudeksi oletuskuvaksi. Ja perjantaina, eli huomenna sitten MatoApina tiimin kanssa hutkimaan uudella upialla mailalla -ou yeah..!!!

Uusi galtsukuva

MatoApinan blogiin päivän kuvaksi ja galtsuun uudeksi kuvaksi -ei kuitenkaan oletuskuvaksi -pysyttelen vielä nykyisessä, tai jos tulee otettua joku makee kuva joka kelpaa oletuskuvaksi. Tämä ei nyt oikein kelpaa -ainakaan minun mielestäni. -No, MEGAleffaillan aikana tulee kyllä niitä kuvia otettua, joteneiköhän joku sitten niistä päädy uudeksi oletuskuvaksi..?

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...