torstai 30. huhtikuuta 2009

Hauskaa vappua täällä sekä galleriassa

Taidan ottaa tämän ihan tavaksi. -Jokaisena juhlapyhänä muokkaan Hulk aiheisen toivotuskuvan ja pistän tänne omaan blogiini...

... -ja IRC-galleriaan päiväkirjamerkintöihin. Senhän minä teen. -Mutta mitäpä tässä enempiä höpisemään -eiku toivottelemaan hyvät vaput.
Hauskaa vappua!!

Alkuperäiset, japanilaiset Ring aka Ringu leffat putkeen...

Kuten jo MatoApinan LOiSTavassa blogissa kirjoitin, voisi tänään harkita katsoa putkeen japanilaiset alkuperäisversiot The Ring leffoista. -Ykkönen jäi tosiaan viime to. näkemättä, mutta onneksi saatiin se nauhalle talteen. Ajat sitten olisi se pitänyt katsoa, mutta se lykkääntyi ja nyt se lykkääntyikin juuri sopivasti tälle päivälle jona tulee sen jatko-osa, joten eikös todellakin voisi harkita putkea..? -Kattoo mitä Tontsan kaa saadaan sovittua.

Ne klipsuttimet... Joops, ja Titanicin vois katsoa..

Eilen jo piti, mutta ei sitten kerennyt -kattoo kerkeekö tänäänkään, mutta jossain vaiheessa kyllä tulossa blogaukset noista klipsuttimista mitkä ostin tuossa edellis päivänä. -Voisimpa muuten nyt katsoa tuon Titanicin. Siitä onkin aikaa kun viimeksi sen näin, ja nyt kun kerran on oma DVD soitinkin, nii ei tartte aina Tontsan laitteilla kattoa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...