sunnuntai 5. elokuuta 2007

Jaws nelokkia vaan kehiin

Aika pistää pyörimään viimeistä Jaws leffaa -Jaws The Revenge -Tappajahain kosto. Kuten aikaisemmin joskus totesin, tästä leffasta en sitten muista niin yhtikäs mitään. Ei niinku mitään muistikuvaa mistään. En muista miten hai tapettiin lopussa, vai tapettiinko sitä lainkaan. En muista edes oliko tämä hyvä vai huono. -Tsiis. Todellakin hyvä aika katsoa uudestaan, jos ei edes sellasta muista.

Korkeasaaressa oltiin

Jeps. Olin parin kaverin kaa tänään Korkeasaaressa. Ihan kiva reissu oli vaikka ei kauhiasti mitään elukoita nähty riehumassa. Kaikki kissaeläimet -leijonat, tiikeri jne. ne oli kaikki nukkumassa laiskoina sielä häkeissään. Mokomat lazyassit. Paviaanihäkistä kuului yhessä vaiheessa sentään jotain mölyä, mutta ei keretty nähä ku ei oltu lähellä häkkiä, että oltais jaksettu mennä kattoo. Mutta sairas kiljunta siel kyl oli. Sään puolesta tosi onnistunut reissu. Oli tosi lämmintä. Ylihuomen ku on nähtävästi vielä enemmän lämmintä, oikein helteet, niin kelattiin, että vois isolla poppoolla mennä jonnekin rannalle. Meitsi ehdotti Suomenlinnaa. Kattoo nyt.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...