torstai 7. helmikuuta 2013

DVD uutuus: The Jayne Mansfield Story

The Jayne Mansfield Story

Samana päivänä kun olin käynyt Kalliossa hieman shoppailemassa oli postissa tullut Anttilan verkkosivuilta tilaamani leffa -The Jayne Mansfield Story -joka tuli katottua eilen. -Yllättävän hyvä oli -eikä ainoastaan Arskan takia.

DVD uutuus: The Game -oletko valmis peliin?

The Game -oletko valmis peliin?

Viimeinen ostos Kallion osta-myy-vaihda kaupasta on tämä telkkarista joskus aikakausia sitten nähty trilleri -The Game -oletko valmis peliin? -Illan leffa on jo kuitenkin jo valittu ja se on -Salaisuus pinnan alla -joten tämän säästän huomiselle. -The Insider -Sisäpiirissä sitten kun tämäkin on nähty.

DVD uutuus: Insomnia

Insomnia

Samaisesta kaupasta lähti mukaan myös tämä Al Pacinon ja Robin Williamsin tähdittämä mainio jännityslokuva -Insomnia. -Tää löytyy myös VHS-kokoelmista ja siksi olikin kiva kattoa se eilen uudestaan.

DVD uutuus: Ransom -lunnaat

Ransom -lunnaat

Kallion osta-myy-vaihda -liikkeestä lähti myös tämä mainio jännitysleffa -Ransom -lunnaat -joka tulikin katsottua heti osto päivänä. -Leffa löytyy myös VHS-kokoelmista -joten olikin ihan kiva kattoa leffa pitkästä aikaan uudestaan.

DVD uutuus: Salaisuus pinnan alla

Salaisuus pinnan alla

Samaisesta kaupasta lähti mukaan myös tämä Harrison Fordin ja Michelle Pfeifferin tähdittämä trilleri -Salaisuus pinnan alla. -Elokuva löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Viime näkemisestä onkin siis aikaa ja täten tässä onkin aika vahva ehdokas illan leffaksi. -Katoaan vielä mitä muuta on vastassa.

DVD uutuus: The Insider -Sisäpiirissä

The Insider -Sisäpiirissä

Samaisesta kaupasta lähti tämä ennennäkemätön trilleri -The Insider -Sisäpiirissä. -Vaikka nyt onkin näkemätön -niin illan leffaksi aika heikoilla.

DVD uutuus: The Village -Kylä

The Village -Kylä

Edellispäivänä tuli poikettua Helsingin Kalliossa sijaitsevassa osta-myy-vaihda DVD-liikkeessä josta lähti mukaan tämä myös VHS-kokoelmista löytyvä trilleri -The Village -Kylä. -Viime näkemisestä on siis jo jonkin verran aikaa. -Vielä en ole kerinnyt kattoa uudestaan..., mutta saa nähdä onko illan leffaksi. -Aika kovia vaihtoehtoja nimittäin vastassa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...