torstai 6. maaliskuuta 2008

Lisää vaan leffoja :saint:...B)...=)...

Normaalisti esittelisin kaikki erikseen omissa blogauksissaan, mutta nyt sattui niin somasti, että Matskulta löytyi valmiiksi kuva esittelemään kaikki. Mässyt vaan pois tosta kuvan alakulmasta, niin voisi olla tuossa kuva minun tämän päiväisistä ostoksista. -Nimittäin kaikki kolme X-Men elokuvaa -tismalleen samat kuin nuo Matskun -tuli poimittua tänään Kodin Anttilasta mukaan. Enpä kauheasti jaksanut epäröidä, kun niin halpaan hintaan lähti kaikki. -Upea lisä sarjakuvafilmatisointikokoelmiini (jopas tuli pitkä yhdyssana).

"Jäädä koti"

Eilen tuli kinasteltua galleriassa yhden koulussani olevan tytön poikaystävän kaa ja tuli sanottua ties mitä rivouksia tyypille. -No tämähän uhosi tietty sitten tulevansa kouluun tänään vetämään mua turpaan (:D), mutta eipä sitten näkynyt miestä, ei. Oli kuitenkin jäänyt kotiin, vaikka niin tiukkana väitti, että on tulossa. -No hyvä vaan -säästyttiinpä turhalta tappelulta. -Tai "turhalta", olis sillä ollu syytä -kuin myös minulla kunnon flaidikseen, mutta parempi näin.

Lisätkääpäs listaan DVD uutuus

Domino

Vai olikos se jo sinne valmiiksi merkittynä, että "kaikilla DVD"? -No nyt se tieto ainakin pätee. Tänään tuli tosiaan R-Kioskilta ostettua samalla, kun tuli tehtyä pieni palvelus tyttöystävälle.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...