keskiviikko 22. helmikuuta 2023

Salatut elämät

Jakso 4359: Hakuna vapaana.

Mitäs jännää tämän päiväisessä jaksossa tapahtui? No ainakin juuri vankilasta ehdonalaiseen päässyt Elina-hahmo havaitsi poikansa Toivon harhailemassa rappukäytävässä ja jakso päättyi siihen kun Noel-hahmo saapui paikalle ja näki pojan Elina-hahmon sylissä. Huomenna sitten selviää miten hän suhtautuu asiaan. 

Päivän juoma: Örwel?

Tuli poikettua Sörnäisten Hel Yorkissa yhdellä ja otin tollasen Paloaseman Panimon Örwel? oluen. 
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen ja sain sieltä kolme tarraa joista eka on -"For the Can" - tarra joka on 24. laatuaan. 
Toinen tarra on -"Wheel of Styles" -joka on 13. laatuaan. 
Ja kolmas tarra on -"Never Finnished!" -joka on 26. laatuaan. 

DVD uutuus: Overboard

Overboard

Kolme leffaa 10€ laarista ei löytynyt kolmatta kiinnostavaa Blu-Ray leffaa joten piti sitten ottaa yksi DVD-leffa samasta laarista ja se on tämä kasarikomedian uusintafilmatisointi.

Blu-Ray uutuus:Terminal

Terminal 

Kolme leffaa 10€ laarin toinen Blu-Ray löytö on tämä trilkerielokuva - Terminal. Uusi Mike Myers leffa kokoelmiin.

Blu-Ray uutuus: Army of One

Army of One

Toinen Blu-Ray hankinta lähti 3 leffaa 10€ laarista - Nicolas Cagen tähdittämä komedia Army of One. Tämän voisi pistää katselulistalle seuraavaksi Gloryn jälkeen.
 

Blu-Ray uutuus: Glory

Glory

Filmihullusta lähti mukaan tämä kovilla näyttelijöillä ladattu historiaelokuva - Glory. Tämä voisikin olla illan leffa tänään sillä en ole tätä vielä aikaisemmin nähnytkään.
 

Ostosten esikatselu

Tuli poikettua Filmihullussa ja mukaan lähti kolme Blu-Ray leffaa ja yksi DVD. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...