lauantai 12. toukokuuta 2007

Uusi yritys katsoa Kummisetä osa II


No nyt on aikaa ja jaksamista katsoa tuo kolmentunnin jatko-osa. -Eilen aloin katsomaan liian myöhään ja vielä väärää levyä aluksi. Mutta ruokailun jälkeen sit vaan leffaa pyörimään. -Kerrataanpa tähän alas takakannen sepitykset leffasta:
...
Godfather part II

Tämä loistava jatko-osa ensimmäiselle Kummisetä -elokuvalle jatkaa Corleonen perheen mahtimiesten tarinaa. Toisessa osassa ohjaaja Francis Ford Coppola kertoo rinnakkain kahden sukupolven elämästä. Don Viton lapsuuden ja nuoruuden -roolissa lahjakas Robert De Niro -ja perheen nuorimman pojan Michaelin (Al Pacino) nousuun uudeksi Doniksi. Ensimmäisen Kummisedän näyttelijäkaarti jatkaa rooleissaan, ja he ovat Coppolan johdolla tehneet kiistatta elokuvahistorian parhaan jatko-osan. Robert De Niro sai ensimmäisen Oscarinsa ja elokuva palkittiinkuudella Oscarilla, mm. vuoden parhaana elokuvana.

MM-lätkä tulosveikkaus by Hulk


Mutta nyt no chanse in Hell, että ne vie voiton -BLOODY Russians. -Nyt Suomipojat tykittävät sellasella voimalla, että pamahtaa kuin Chernobylissä ikään. -Veikkaukseni illan peliin:

Suomi.................. 6

Venäjä................. 1

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...