keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Blu-Ray uutuus: Lemmenlomalla

Lemmenlomalla

Tämänpäiväisten löytöjen ainut romanttinen komedia on tämä viimeksi teattereissa nähty mainio Meryl Streepin ja Tommy Lee Jonesin tähdittämä elokuva. Mutta eka tosiaan kaikki Buffyt katson pois alta ennen kuin pääsen näihin käsiksi.
 

Blu-Ray uutuus: Unhinged

Unhinged

Kaksi leffaa kympillä laarista lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty Russell Crowen tähdittämä jännityselokuva. Kelpo lisäys Blu-Ray kokoelmiin.
 

Blu-Ray uutuus: Corrective Measures

Corrective Measures

Tässä onkin ensimmäinen minkä katson Buffy sarjan jälkeen. Ennennäkemätön Bruce Willis jännäri mikä vaikuttaa lupaavalta sillä leffassa on muitakin tunnettuja näyttelijöitä kuten esim. Cliffhanger leffasta tuttu Michael Rooker. Ei voi olla kamalan huono jos on muitakin tähtinäyttelijöitä.

Blu-Ray uutuus: The Commuter

The Commuter

Filmihullun 2 leffaa 10€ laarista lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty mainio Liam Neesonin tähdittämä toimintatrilleri. Jahka olen saanut kaikki Buffyt katsottua niin tämä voisi olla ekojen katseltavien joukossa.

Ostosten esikatselu

Tulipa poikettua Filmihullussa mistä lähti tälläkertaa pelkkiä Blu-Ray elokuvia. Kaikki ovat 2 leffaa 10€ laarista ja löytyi leffoja 20€ edestä. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Salatut elämät

Jakso 4406: Valitsemaanne Kalleen ei juuri nyt saada yhteyttä.

Nella-hahmo kertoo Eva-hahmolle tietävänsä hänen syrjähypystään. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...