tiistai 1. marraskuuta 2022

Extra juoma: Old Rosie

Poikkesinpa sitten vielä Kampin Bruuverissa kun piti toimittaa siellä työskentelevälle kaverille paketti minkä sain toimitettavaksi edellisestä baarista toiselta kaveriltani. Luovutettuani lähetyksen jäin sinne sitten yhdelle ja tilasin Old Rosien mikä oli Untapped sovelluksessa seitsemäs laatuaan. Aika vakkari siideri siis.
Sain jopa kaksi tarraa Untapped sovelluksesta - toinen on -"Draft City" -joka on 14. laatuaan.
Toinen tarra oli -"Photographic Brew" -mikä on peräti 59. laatuaan. Ja taitaa muuten olla toinen laatuaan täällä Hulkin blogissa. Taisin laittaa kyseisen tarran peräti ensimmäiseen päivän juoma blogaukseen.

Päivän juoma: Kanavan Panimo Blägä

Poikkesinpa Espoon Urheilupuistossa moikkaamassa hyvää ystävääni Taukobaariin missä hän on töissä. Tilasinpa sielä tollasen Blägä nimisen oluen.
Tälläkertaa en saanut tarraa Untapped sovelluksesta..., mutta sainpa sentään naamani baarin näytölle. Joissain baareissa on sellainen että kun merkkaa itsensä Untapped sovellukseen niin merkintä ilmestyy näkyviin baarissa olevaan näyttöön missä on juomalista. 

Uusi Facebook taustakuva

Halloween meni jo joten oli vaihdettava Facebookin Halloween teemainen taustakuva uuteen. Talvikin on tekemässä tulojaan - onneksi ei vielä sentään lunta maassa - en kyllä nyt kaipais vielä lumikelejä. Mutta lumikelistä tuli mieleen että valitsinpa uudeksi taustakuvaksi Faceen tollasen talvisen kuvan Jurassic World: Dominion elokuvasta missä Velociraptorit Blue ja tämän poikanen Beta. Sopii tosiaan hyvin kansikuvaksi nyt kun talvi on lähellä ja vielä on kuitenkin the year of Jurassic minulla meneillään aivan vuoden loppuun asti.

Salatut elämät

Jakso 4298: Kalifornian profetia 

No nyt päästiin jännän äärelle kun Noel-hahmo alkoi huomata menettävänsä asiakkaita ja kaiken lisäksi kävi ilmi että hänen henkivartijansa toimi vakoilujana Aki-hahmolle. Nyt alkoi kiinnostaa miten tästä eteenpäin jatkuu.


Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...