tiistai 8. tammikuuta 2008

Aliens vs Predator -Requiem arvostelut


AVPR-Alien vs Predator -Requiem

Ohjaus: Strause Brothers (Colin ja Greg)
Pääosissa: Steven Pquale, Reiko Aylesworth, John Ortiz, Johnny Lewis, Robert Joy, Kristen Hager ja Ariel Gabe
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta/kauhu
Ikäsuositus: K-18
Kesto: 86 min
Arvosana: =)


Tälläkertaa avaruuden hirviöt ottavat vastaan Yhdysvaltalaisessa pikkukylässä, joiden asukkaat joutuvat taas petojen uhreiksi. -Alkaa Alieneiden, Predatorien -sekä ihmisten välinen taistelu.

Se juonisepityksestä -senverran hankala päästä kertomaan. Mitä itse leffaan -jännitykseltään leffa oli parempi kuin edeltäjänsä, mutta toiminaltaan mielestäni hieman lattea. -Olihan siinä hienoja tehosteita, mutta ei -ainakaan minun mielestä -yltäneet ykkösen tasolle. Siinä oli kunnon rymistelyä -ainakin lopussa. -Leffa kuitenkin ansaitsee "=)" -hymiön jännittävyydestään. Toiminnan vähyys tiputti mahikset saada ":D" -hymiön.

AVPR arvostelut illemmalla tänään -VIHDOINKIN!!!


Kirjoittelen täältä koululta ja täällä en rupea nyt mitään arvostelua väkertämään sillä koulu loppui jo ja pääsee kotiin kirjoittelemaan sitten paremmalla ajalla. -Mikäli sitten kämppis ei taas ole kiireisenä huoneessaan eikä päästä koneelleen -tai anna siirtää nettiyhteyttä omaan kannettavaani. -Mutta koulussa en rupea nyt kirjoittelemaan enää mitään. -Tämä jäi tähän täältä käsin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...