maanantai 2. tammikuuta 2012

Tuleva työpöydän taustakuva

Huomenna vaihtuu työpöydän taustakuva uuteen ja siinä näkyykin valitsemani taustakuva. -Arska teemalla jatketaan kunnes kaikki Arska-leffat on käyty läpi.

C.S.I.:Miami

Luulin että tänään olis jo tiistai kun telkkarista tulee tänään CSI Miami -joka on tullut normisti tiistaisin. -Mutta kait sitten nykyään myös maanantaisin. -Mutta ite ohjelmaan -mitäs illan CSI Miamissa tänään olisi luvassa...?
...
Yllättävä kuolema. Huippuyökerhon ulkopuolelta löytyy tarjoilijan ruumis, ja paikalta paennut nuori jalkapalloilijalupaus pidätetään. Ruumiinavaus kuitenkin mutkistaa juttua huomattavasti. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.

Blogiarkisto Hulkin blogissa

Niin ahkerasti kuin blogailinkin viime vuonna -tein sentään parannuksen vuodesta 2010..., mutta jäin kauas jopa vuoden 2009 tilastoista. -Mahdankohan koskaan enää päästä vuoden 2007 tilastoihin...? -Tosin olen kyllä jättänyt tunnisteista sellaiset blogaukset kuten -Leffaan tänään, Arvostelut, Salatut Elämät ja Tarinat. -Etenkin kolmea ekaa jos olisin blogaillut ahkerasti -olisin kepeästi voinut jopa tehdä uuden ennätyksen blogissani. -Kattoo miten viime vuonna ideoimani blogi uudistus Tuleva työpöydän taustakuva saa blogauksia kertymään.

2012

Aika siirtyä täällä Hulkin blogissakin vuodelle 2012. -Nyt on jo toinen päivä tammikuuta..., mutta viuelä kerkiää kuitenkin toivottaa -HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012...!!!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...