maanantai 30. kesäkuuta 2008

Uusi galleriakuva :saint:...B)...<3

Vihdoinkin sain kaipaamani kuvan jota olin pyytänyt isältäni lähetettäväksi sähköpostiini. -Upea Hulk virnistys. Esittelenkin siinä omaa lelufiguuriani. Joops. -Ja sinne meni heti oletuskuvaksi galleriaan. -Ehdin jo muuten yhdessä vaiheessa vaihtaa Nickkini galleriassa JJAT84:ksi, mutta kuvan saatuani vaihdoin heti takaisin Hulkiksi (^) merkki edessä, eli ^Hulk.

DVD uutuudet: Death Proof ja Planet Terror

Death Proof
Planet Terror

Nää tuli hankittua tuossa edellipäivänä Anttilasta kun samaisena päivänä mentiin MatoApina tiimillä katsomaan se Wanted, niin ennen leffaa poikettiin Anttilassa josta sitten poimin tosiaan nämä. -Planet Terror on ehkä hitusen parempi ainakin action osuuksiltaan. -Olihan siinä Death Proofissakin ihan hienot kaahailut, mutta ei lyö vertoja Planet Terrorin mäiskeelle, ei niin yhtään.

The Happening arvostelut

The Happening

Ohjaus: M. Night Shyamalan
Pääosissa: Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo ja Ashlyn Sanchez
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Trilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 91 min
Arvosana: :)


Kummallinen itsemurhien aalto alkaa yhtäkkiä New Yorkin Central Parkista ja sitä luullaan aluksi terroristien aiheuttamaksi tapahtumaksi. -Kaupunki evakuoidaan, mutta pian ihmisiä alkaa kuolla muuallakin ja selviää pian, että kyseessä ei olekkaan ehkä mikään terroristi-isku. -Vaan aivan jostain muusta. Yksi asia on ainakin selvä; se iskee isoihin ihmis ryhmittymiin. -Sen saa huomata New Yorkilainen opettaja Elliot Moore (Wahlberg) vaimoineen (Deschanel) ja muutama muu pakenija. -Mikä tahansa mikä aiheuttaa ihmisten käyttäytymisen itsetuhoisesti ei iske pieneen ihmisjoukkoon.

Ei vedä vertoja Kuudes aisti elokuvalle, mutta silti ihan mukiinmenevä jännityspätkä. Paikoittaisen tylsyytensä ansiosta ansaitsee vain (:)) hymiön koska jännityskään ei ollut kuitenkaan niin hyvää, että olisi ihan hitusen jopa pelottanutkin. -Mutta ehdottomasti DVD kokoelmiin jännitysleffoihin.

Wanted arvostelut

Wanted

Ohjaus: Timur Bekmambetov
Pääosissa: James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Thomas Kretschmann, Terrence Stamp ja Common
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 110 min
Arvosana: :D


Wesley Gibson (McAvoy) on ihan tavallinen työtätekevä, tyttöystävänsä kanssa asusteleva nuori mies. -Kunnes eräänä päivänä hän törmää Fox (Jolie) nimiseen naiseen. Wesley ei nimittäin olekkaan mikään tuikitavallinen kadun tallaaja ja Fox -ja Sloan (Freeman) tietävät sen. -Hänen isänsä nimittäin oli yksiä parhaimpia salamurhaajia jolla on erikoinen taito ja Wesleyllä on tämä sama erikoinen taito. -Ja on aika ottaa käyttöön tämä taito ja liittyä salamurhaajien veljeskuntaan.

Upeaa toimintaa Matrix tyyliin, hauska läpänheittoa ja loistavat näyttelijät, mm. Oscar-voittajat Morgan Freeman *) ja Angelina Jolie **) sekä pääosan James McAvoy takaavat viihdyttävän leffaelämyksen. (:D) hymiö ei ole turhaan ansaittu -sen verran viihdyttävää katseltavaa. -Kyllä ehdottomasti suosittelen tätä leffaa. TOD DVD hankinta.

*) Paras miessivuosa: Million Dollar Baby
**) Paras naissivuosa: Girl, Interrupted

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...