keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Uusi galleria oletus -ja Facebook profiilikuva

Eilen tuli poseerattua ylpeästi leffan kanssa sen olohuoneessani koreilevan julisteen edessä. -Ja tämä posetuskuva meni totta kai uudeksi oletuskuvaksi galleriaan -ja Facebookiin uudeksi profiilikuvaksi.

DVD uutuus: Escape Plan

Escape Plan

BOOM-BOOM-BOOM. -Paras viimeiseksi. -MatoApinan blogissa tuli eilen jo mainostettua tätä; -Escape Plan on nyt vihdoin ja viimein osa kokoelmaani. -Ja eilen tuli tuo kans katottua -jo kolmannen kerran. -Viime vuonna tuli käytyä toi nimittäin peräti kaksi kertaa teattereissa. -Kyllä tää pitää viikonloppuna kattoa vielä uudemman kerran. -Hehkutus ei suinkaan lopu vielä tähän. -Tai no -tässä blogauksessa kyllä..., mutta lisää vielä luvassa erillisessä blogauksessa.

DVD uutuus: It's Complicated

 It's Complicated

Anttilasta lähti eilen mukaan myös tämä ennennäkemätön romanttinen komedia -It's Complicated -joka onkin se miettimäni illan leffa. -Kohta sitten sen pariin. -Vielä on yksi esiteltävä leffa ;)...:)...

DVD uutuus: Elämä on ihanaa

Elämä on ihanaa

Anttilasta lähti eilen myös tämä mainio romanttinen komedia -Elämä on ihanaa -joka tuli muuten katsottua viimeksi San Franciscossa sielä ollessani. -Sielä talossa missä me sielä asuttiin -löysin sieltä laatikollisen vanhoja VHS-leffoja -ja talossa sattui olemaan toimiva VHS-soitin -niin päätinpä pistää löytämäni -Elämä on ihanaa -VHS:ssän pyörimään. -Kattoo milloin jaksaa korkata tän DVD:n. -Ei ainakaan tänään -sillä illan leffa on jo mietittynä -ja se ei ole tämä.

DVD uutuus: Uneton Seattlessa

Uneton Seattlessa

Anttilasta lähti eilen mukaan tämä klassikko romanttinen komedia -Uneton Seattlessa -joka kyllä minun kohdalla on vielä ennennäkemätön klassikko. -Mutta illan leffa on jo mietittynä -ja se ei ole tämä.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli shoppailtua oikein kunnolla. -Jääkaappia täydentää nyt sekä kolmos Karhu -että Corona six packit. -Alunperin piti ostaa pelkät Coronat..., mutta tuota Karhu-tuoppia oikeassa alakulmassa ei voinut ostaa ellei ostanut Karhu six packia. -Eiliseksi illan ruoaksi ostin tollasen paketin savustettuja mini potkia -ja tuossa oikean yläkulman paketissa oli muutama kevätkääryle lisukkeiksi. -Ja dipiksi niille ostin noi keskellä koreilevat American BBQ saucen -ja American dressing tuubin. -Ennen noita isoja ruokaostoksia olin poiminut toisaalta noi kolme Kismet-patukkaa. -Ja loput ostokset esittelenkin sitten erikseen. -Alla otsikot niihin...
...
  • DVD uutuus: Uneton Seattlessa
  • DVD uutuus: Elämä on ihanaa
  • DVD uutuus: It's Complicated
  • DVD uutuus: Escape Plan

C.S.I.:New York

Mitäs illan CSI Nycissä olisi luvassa...?
...
Tärkeintä on olla aito. Opiskelijapoika tapaa unelmiensa tytön, joka on seksikäs rocklaulaja. Onni on kuitenkin lyhytaikaista, sillä pian poika löytyy asunnostaan kuolleena.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...